Povídka Gothic #29

Sekce: Fanart / Vydáno: 28.6.2006 23:32 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Dobrý velmi pozdní večer holčičky a kluci, v dnešním večerníčku pro vás máme již devětadvacátou část Garrettovy povídky GOTHIC. Opravdu je skutečně co číst. Po náznaku akce v minulém díle dostává děj skutečné grády. Diego totiž zjistí, jak utéci z hradu, a Gorn se dostane do konfliktu s mágy. Nenechte si ujít další skvělé čtení.

"Ty!" zařval Gorn a sápal se po mágovi. "Najednou je vaše moc krátká, jo?! Nechceš mu pomoct parchante! Nestojíme ti za to, co!"
Ztratil nervy a popadl mága za jeho krásný talár. Tohle zavánělo průšvihem! Mág se držel, ale do obličeje mu vtrhla rudá barva. Vztáhnout ruku na služebníka Innosova si nezadá s rozsudkem smrti. To jsem věděl moc dobře! Vrhl jsem se mezi ně, ale než jsem se stačil dostat mezi Gorna a mága, mág odstrčil Gorna s takovou silou, že ten ztratil rovnováhu a s heknutím spadl na zadek a chvíli zůstal překvapeně zírat na rozzuřeného mága. Podcenil jeho sílu a musím se přiznat, že i já jsem byl velmi překvapen. Gorn byl býk a mág jej srazil jakoby nic!
Načítám data ...
Nahoru