Promotiontournee

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 1.7.2006 13:04 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
JoWooD přes léto uspořádá promotiontournee pro nadcházející tituly Gothic 3 a Gilda 2. Jelikož se obě hry odehrávají ve středověku, budou tyto akce ve stejném duchu. O to se postará hlavně skupina bojovníků, kupců a zlodějíčků, kteří si říkají "Die Vogelfreien zur Zwieseleburg" (Psanci Zwieseleburgu).

V rámci těchto akcí budou prezentovány obě zmíněné hry, což má za úkol community manager JoWooDu Johann Ertl. Nebude chybět ani soutěž o hodnotné ceny jako například víkendové pobyty ve středověkých táborech, předměty s tématikou prezentovaných her či unikátní roh k pití s vyřezaným logem hry.

Promotiontournee probíhá pouze v Rakousku a Německu, což je poměrně blízko na to, aby se tam někdo mohl zajet podívat. Veškeré informace najdete na oficiálních stránkách celé akce - http://mittelalter.jowood.com.

Server worldofgothic.de také oznámil, že se německý portál giga.de chystá natočit reportáž na téma Gothic 3 za účasti nějakého hosta. Ještě není jasné, kdy tomu tak bude a ani kdo bude hostem.
Načítám data ...
Nahoru