3 nová ingame videa

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 5.8.2006 16:20 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
V této newsce se budeme věnovat serveru Gamespot.com. V první řadě si můžete přečíst dojmy z Gothica 3 - thx Moolker & Paulie. V druhé řadě, a to pro vás bude určitě zajímavější, se můžete podívat na 3 nová ingame videa. Připravili jsme pro vás stručný popis jednotlivých snímků - thx Tonyskate.

Gothic 3 Gameplay Movie 5 - 52 sekund, 10,7 MB (low-res) - První z nových videí ukazuje boj se dvěma meči proti bílým vlkům. Ti pravděpodobně pocházejí z ledového kraje a do Střední říše byli zasazeni jen pro demonstraci.

Gothic 3 Gameplay Movie 6 - 58 sekund, 11,9 MB (low-res) - V druhém videu uvidíte boj proti skřetům a lidem na farmě okořeněný o komentáře jako Dej mu! Ukaž, co umíš! Měls štěstí! Příště uvidíš! apod. Hrdina poté zabije slepici, což se nelíbí okolním NPC a všichni (bez rozdílu rasy) jej napadnou.

Gothic 3 Gameplay Movie 7 - 58 sekund, 11,9 MB (low-res) - Poslední z nových videí zobrazuje magii v boji proti více nepřátelům. Uvidíte kouzla jako ohnivý déšť a proměna v mrchožrouta. K vidění je také nová animace pro rychlý běh.
Načítám data ...
Nahoru