3 videa @ ViTiVi.tv

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 29.8.2006 08:30 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Server ViTiVi.tv publikoval na svých stránkách 3 ingame videa z G3. Jsou pořízena kamerou z nekvalitního monitoru, proto je jejich hodnota devalvována běhajícími pruhy. Komentuje Michael Paeck.

1.video - změna dne a noci - 33 MB, 4:45 minuty
Noční procházka po pouštním městečku, boj s důlním červem, mnoho prostojů s německým komentářem. Novou infomací je existence písečných bouří na poušti a sněžných vánicí v Nordmaru. Pro lepší pohled v noci byla použita technika, kterou Michael Paeck srováná s filmy z 50. a 60. let: Noční scény byly filmovány za dne, ale byly překryty určitým filtrem.

2.video - nový grafický engine - 23 MB, 3:21 minuty
Toto video snad ani nemá cenu stahovat. Půlku videa stojí hrdina v pouštním městě a neněmecky mluvící hráče komentář zřejmě zajímat nebude.

3.video - ovládání boje - 30 MB, 4:21 minuty
K vidění jsou různé bojové pohyby s dvěma meči a také velkou holí. Boj s dvěma meči vypadá jako šerm a mně osobně se hodně zamlouvá. Michael Paeck poznamenal, že je v G3 velmi důležité rozpoznat úmysly protivníka a podle toho pak ve správném okamžiku reagovat. Pokud například nepřítel začne například s těžkými a pomalými útoky, máte příležitost jej zasáhout dvěma rychlými výpady. Ustoupí-li trochu dozadu, mohli byste jej počastovat normálním a následně těžkým útokem.
Načítám data ...
Nahoru