Video @ Gamona.de

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 29.8.2006 10:50 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Na serveru gamona.de bylo zveřejněno další video z Games Convention. Informovala o tom slovenská fansite mygothic.net. Parametry videa: 75 MB, 5:09 minut, rozlišení 720x576, kvalita dobrá. Jedná se o rozhovor s Kaiem Rosenkranzem (podle polštářů, co si s sebou Kai přinesl, právě vylezl z postele) proložený ingame záběry. K vidění například hromadná bitka assassinů proti smečce šakalů. Z komentáře vyplývají opět zajímavé věci.

Řeč byla hlavně o hardwarových nárocích. Aktuální minimální nároky na paměť jsou 1 GB a čím více tím lépe, jelikož svět se nahrává celý naráz a ve hře nebudou žádné loadovací obrazovky při přechodu mezi lokacemi. Pod 1 GB RAM "to pravděpodobně taky poběží, ale nebude to žádný velký zážitek". Do hry také byly implementovány různorodé modely shaderů a kdo si bude chtít užít ty nejlepší v G3 (v 3.0), bude muset vlastnit - podle slov Kaie - "velmi aktuální grafickou kartu od nVidii nebo ATI". Dolní hranici frekvence procesoru posadil Kai na 2 GHz.

Na řadu přišly i nástroje pro tvorbu modifikací. Jak jsme již informovali v překladu preview z WOG, u hry při datumu vydání nebudou, o to více se na ně Piranha Bytes zaměří po 13.říjnu, kdy má G3 spatřit světlo vašich mechanik. To platí hlavně o editoru, do nějž by PB rádi "investovali několik týdnů po vydání hry". Editor bude umět například modifikovat krajinu, vkládat do ní nové předměty a charaktery, tvořit vlastní dialogy a mnoho dalšího.

Na závěr celého interview se dostává na téma multiplayeru. Kai objasňuje:

Multiplayer mě také láká. Nicméně sérii Gothic jsme koncipovali jako singleplayerovou hru, která se odehrává ve věrohodném a živém světě, která vypráví příběh bezejmenného hrdiny, zprostředkovává inteakci s jinými charaktery a tak trochu navozuje pocit multiplayeru, i když vlastně multiplayerovou hrou není. Multiplayer do našeho aktuálního titulu prostě nesedí, ovšem co se týče naší budoucí produkce, téma multiplayer ještě nebylo uzavřeno.
Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru