2 listy z příručky Gothic 3

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 1.9.2006 20:40 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Server halycon.de zveřejnil screenshoty dvou listů z příručky ke G3.



Vzhledově všechno vypadá velmi pěkně, stránky mají lehce temnou barvu a okraje vypají zmuchlaně a potrhaně. Kolem textu bohatá škála obrázků a speciálních rámečků s tipy. Prostě vše, co hráči pomůže. Zajímavý je například tip, jak poznáte, jaký postoj k vám má naprotistojící NPC. Podle toho je její jméno zbarveno určitou barvou: bílá - neutrální, zelená - přátelská, oranžová - agresivní, červená - nepřátelská, modrá - pojď za mnou. Další barevná označení jsou: žlutá pro předměty, oranžová pro některé druhy zvířat, tmavěčervená pro padlé protivníky.

Na zveřejněných screenshotech lze poměrně lehce přečíst, co se na stránkách píše. Pokud tedy umíte německy, nedívejte se, jinak si zkazíte překvapení ve hře!.

Kromě toho se dnes na pulty obchodů (bohužel ne těch českých) dostala speciální edice Gothica 1. Obsahuje německou a anglickou verzi hry, tištěnou mapu, pozadí pro plochu Windows, originální Gothic screensaver, německé demo G2 a video z G3. Zakoupit ji můžete například v německém obchodě amazon.de za 14,99€.
Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru