Preview v Gamestaru

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 2.9.2006 21:15 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Německý magazín Gamestar obsahuje ve svém čísle 10/06 preview a video Gothica 3. Část videa můžete vidět v highlight videu. Je dlouhé 2:36 minuty, velké 32 MB a Gothic 3 v něm zabírá cca 45 sekund. K vidění je procházka po vesnici, kterou už ale znáte z našeho hi-res videa. V pozadí je poměrně dobře slyšet hudba. K tomu všemu pro vás máme stručný výtah z preview.

Přátelé
Přátelé budou ti samí jako z lodě, některé jiné znovu potkáme ve světě, Gothic nováčci budou opět mít k dispozici možnost "kdo jsi". Jak dalece mají být zapracováni do příběhu, se nepíše, ovšem hrdina nebude chtít zapomenout na žádného přítele.

Gildy
Vrazi jsou taková neprůhledná cesta mezi oběma zbylými frakcemi (skřeti a rebelové). Nebylo k nim nic více napsáno, jen že se od nich můžete naučit spoustu věcí, stejně tak že nomádi a vrazi jsou velmi dobří dárci questů.

Boj
Přechody mezi animacemi v boji jsou vypadají nyní daleko lépe a všechno do sebe více zapadá. Bohužel se vždy budete muset naučit boj s jednoručáky, než dostanete šanci naučit se boj s dvěma jednoručáky a následně obouručáky. A především na dvě jednoruční zbraně musíte čekat, než potkáte vrahy, jelikož oni jako jediní vás to mohou naučit. Novinkou je, že můžete bojovat v jedné ruce s mečem a v druhé s pochodní, takže si při boji můžete svítit.

Grafika
+ Voda je skutečná voda, nyní už nemá textury
+ Osvětlení je velmi pěkné, i když ne skrz HDR ale jen bloom
- Sem a tam v pozadí blikají textury
+ Pěknější změna dne a noci
+ Velmi realistické počasí, v poušti jsou také písečné bouře
+ Magické efekty oproti GC verzi značně vylepšeny
+ Velmi hezké animace běhu skřetů
- Animace prací se často trhají
+ Textury země v poušti jsou nyní také ve vysoké kvalitě a ne tak rozmazané

Podle Gamestaru je hra hotova z 90 procent, pokud by to byl její aktuální stav. Kai Rosenkranz ovšem zmínil, že spousta chyb z dané verze již byla odstraněna, takže se dá počítat i s 95%.
Načítám data ...
Nahoru