Info z videointerview

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 14.9.2006 14:35 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Včera jsme informovali o první části (9:58 minut) dvacetiminutového videointerview s Kaiem Rosenkranzem, které bylo natočeno na Gothic Campu na Games Convention.

Také jsme slíbili, že přineseme výtah zajímavých informací. "Bohužel" včera bylo oznámeno dokončení Gothica 3, tím pádem většina otázek z interview ztrácí svůj smysl a jejich překlad by byl nošením dříví do lesa. Kai potvrdil již známou informaci o nástrojích pro modifikaci. Těmi a ještě navíc úpravami enginu pro mod týmy se vývojáři budou zabývat až po vydání hry.

Dobrou zprávou bezpochyby je, že bezejmenný hrdina bude stejně jako v předchůdcích oplývat svým typickým cynickým humorem.

Další otázka směřovala situaci v kanceláři Piranha Bytes. Kai nám (nečekaně) sdělil, že někteří členové týmu mají kancelář za svůj přechodný domov a ve všech se mísí pocity únavy a shonu. Přišlo i na pověrčivost a to samozřejmě kvůli datumu vydání, které je pátek 13. Kai pověrčivý není, naopak považuje třináctého za svůj šťastný den.

A dostalo se také na sběratelskou edici. Jelikož si ji již můžete objednat, tak všichni víte, co bude obsahovat. Kai však při interview řekl, že edice bude obsahovat i soundtrack CD, ale že to ještě není úplně jisté. Jak vidno, od té doby věci zřejmě nabraly jiný směr a soundtrack CD ve sběratelské edici není. Kai navrch přidal dávku svého typického humoru: "Normální edice bude obsahovat manuál a - ještě to ale není úplně jisté - možná i hru".
Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru