Preview @ Krawall.de

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 16.9.2006 17:05 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Německý portál krawall.de publikoval další z řady preview na G3. Preview obsahuje i krátké interview s Michaelem Paeckem. Na otázku od HW nárocích Michael odpověděl, že "doporučená hardwarová konfigurace je 1,5 GB RAM, 3GHz procesor a GeForce 7800GT".

Na německých fórech se samozřejmě kolem toho zvedla vlna diskuse a Michael proto zavítal na JoWooD fórum a vše objasnil. Citujeme:

Hardwarové nároky, které jsem uvedl v interview u Krawallu, byly myšleny k absolutně nejvyššímu nastavení grafiky! (modely shaderů 3, vysoké detaily textur a stínů, atd.). Hra běží velmi dobře také na 2GHz procesorech s 1 GB paměti a starou grafickou kartou. Samozřejmě v odpovídajícím nastavení. Takže žádný strach. Pokud váš hardware splňuje minimální požadavky, hra pojede také bez problému a plynule.


Svou troškou do mlýna přispěl i Johann Ertl z JoWooDu.

Já osobně již Gothic 3 hraji a to na následujícím systému: Athlon 2800+ na základní desce Asus Deluxe nforce s 1GB DDR 333 a grafickou kartou Asus Geforce 6600GT s 128MB RAM. Právě hraji v rozlišení 1024 * 768 na střední detaily a hra jede excelentně.


Na závěr ještě 3 nové screenshoty, které publikoval právě Krawall.de ve svém preview. Na obrázcích jsou vidět nová a staronová monstra.

Načítám data ...
Nahoru