Gamestar TV

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 27.9.2006 10:00 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Německý Gamestar včera publikoval první video ze třídílné série o Gothic 3 ve své rubrice Gamestar TV. Video je dlouhé 12:27 minuty a podívat se můžete pouze na stream v prohlížeči (hi-res download je pouze pro premium uživatele).
Hra v redakci GS běžela na následujícím stroji: Athlon64 3800+, 2 GB RAM a GeForce 7800 GT. Avšak ani taková konfigurace nestačila na plné zobrazení všech detailů. Jak už víme, GS netestoval verzi, která bude v obchodech, což je logické, když byla teprve včera dokončena.

Video komentuje Christian Schmidt, vidět můžete první okamžiky hry. Začátek hry je samozřejmě v přístavní vesničce Ardea, kde právě bojují lidé proti skřetům. Jak říká Christian, tento první boj prostě nemůžete prohrát. I když ztratíte v tutorialu všechen svůj život, jen padnete k zemi a znovu se zvednete po určitém doplnění zdraví; nicméně příjdete o zbraň, kterou tak musíte zpátky sebrat ze země. V "normální hře" to už závisí na protivníkovi. Pokud vás sejmou skřeti či lidé z města, stačí tedy chvíli počkat, pokud vás ovšem srazí divoká zvířata nebo banditi, jste mrtví a musíte nahrát uloženou pozici.

Po bitvě dostanete první úkol hry:

SPOILER varování - označte černý rám pro přečtení textu
A to najít tábor rebelů a požádat je o pomoc, jelikož skřeti nenachají taková jatka bez povšimnutí. Také dostanete úkol, který vás provází celou hru - najít Xardase. A to z toho důvodu, že právě ten by měl mít prsty v celé té skřetí invazi! Tento úkol je tak dán, že s ním prvních 30, 40 hodin hry nemůžete nic udělat; jen plnit menší úkoly.


Hrdina pak prochází domy, načež Christian referuje, že obsah truhlic je zcela náhodný. Čili pokud v nějaké truhle najdete skvělou zbraň, není to tím, že ji tam prostě vývojáři uložili, a příště tam již nebude. Ve vesničce je také soška Innose - dobrého boha - u níž se po získání dostatku zkušeností můžete pomodlit a zvýšit si tak některé své vlastnosti.

SPOILER varování - označte černý rám pro přečtení textu
Po bitvě si také promluvíte s vašimi kamarády (Diego, Milten, Gorn), kteří vám dají najevo, že se chtějí světem potulovat na vlastní pěst. Hrdina pak vyběhne z vesnice a po realistické cestě loukou dorazí k chatrči, kde již čeká Lester. Poté zpátky za kamarády z města, pokecat a vydat se s Gornem k zmiňovanému táboru rebelů.


V druhém díle se podíváme s již zkušeným hrdinou do města Trelis a ruin chrámu a v třetí části zorganizujeme vzpouru proti skřetům ve městě Kap Dun.
Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru