Gamestar TV III

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 29.9.2006 00:02 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Gamestar zveřejnil třetí a poslední část pořadu o G3 v Gamestar TV. Video je dlouhé 8:46 minuty a k vidění je osvobození městečka Kap Dun od skřetů a žoldáků.

SPOILER varování - označte černý rám pro přečtení textu
Hrdinovi při tom může pomoci pouze jeden člověk - uvězněný paladin. Ovšem takový převrat není jen tak a, jak to dopadne, když jej provedete bez sebemenší přípravy, můžete vidět v první minutě videa. Vyřítí se na vás spousty skřetů a žoldáků a jste bez šance. Pokud zemřete vy nebo váš pomocník, úkol osvobodit Kap Dun končí neúspěchem.

Příprava na převrat probíhá tím způsobem, že nejdříve odstraníte pár nepřátel. A to nejlépe nějakým plošným kouzlem. I když všichni nepadnou, zaútočí na vás, zmlátí, oberou o zlato, ale nezabijí! Proto stačí vstát, použít kouzlo znova - tentokrát je už všechny dorazí - vzít si zpátky, co vám patří, a vyzvat paladina k akci. Poté musíte zabít všechny zbývající skřety a žoldáky. Taktika vylákat a zabít bokem je osvědčí vždy a všude. Jakmile budou všichni mrtví, stačí to oznámit rebelům, kteří město po skřetech převezmou.
Načítám data ...
Nahoru