Fantasy RPG říjen

Sekce: Obecné, internet / Vydáno: 4.10.2006 10:00 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Martin Schovanec, manažer internetového obchodu xzone.cz, nás včera prostřednictvím newsletteru informoval o smršti fantasy RPG her v nadcházejícím měsíci. Dovolujeme si vás na to upozornit i prostřednictvím našeho webu.

Že 13.října vyjde na světlo světa Gothic 3 a jeho sběratelská edice, už všichni víte. Pokud hry ještě nemáte předobjednané, dlouho neváhejte (obzvláště u sběratelské edice, která už je téměř vyprodaná) a učiňnte tak co nejdříve, pokud o tyto kousky skutečně stojíte.

V říjnu ale spatří světlo světa další dvě fantasy RPG vycházející koncem měsíce. Tím prvním je samostatný datadisk k online RPG Guildwars s podtitulem Nightfall. Cena je stanovena na 899 Kč.

Když si krutovládce přivolá na pomoc zavrženého boha, znamená to vždy velké zlo. Bude to chtít pořádnou družinu hrdinů, aby Elonu zachránili před temnotou, která se jako stín plíží do všech koutů země. Tato třetí kampaň v cenami ověnčeném světě Guild Wars nese název Nightfall. Čeká vás hrdinské dobrodružství, které uchvátí jak stávající, tak i nové hráče. Každý hrdina má svůj vlastní příběh. Důsledky vašich činů mohou být velice dramatické. Družin a může kráčet ve stopách vašeho hrdiny. Takové Guild Wars jste ještě nezažili!


Druhým a pro mě osobně zajímavějším titulem je Dark Messiah of Might and Magic, "pokračování" slavné fantasy RPG série. Hra vyjde s českými titulky v ceně 899 Kč.

Hra Dark Messiah of Might and Magic je novou odnoží známé fantasy série. Uvrhne vás do ještě temnějšího a rafinovanějšího světa (jmenuje se Ashan), než jaký jste v sáze Might and Magic dosud viděli. Jde o hru akční, poháněnou vylepšenou verzí Source Enginu vyvinutou společností Valve pro Half-Life 2. Řinčení ostří mečů, nožů a jiných ostrých nebo jinak nebezpečných předmětů, tu bude na denním pořádku. Hráči zaujmou v Dark Messiah úlohu mladého hrdiny jménem Sareth, který byl už od útlého dětství trénován v magii a bojovém umění, aby se v budoucnu dokázal vypořádat s hrozbou, již hlásá proroctví - s Temným Mesiášem.
Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru