WoG test: Marvin

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 11.10.2006 09:02 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Další novinka se opět týká testu G3 serverem worldofgothic.de. Meditate vyzkoušela Marvin mód a zde je překlad jejích několika poznatků.

Konzole existuje a existují také cheaty k objevování. Na začátek - staré cheaty nejsou použitelné. K vyvolání konzole je třeba opět vyvolat Marvina. To slovo prostě stačí napsat na obrazovku. Ovšem při stisku "M" vyskočí nějaké okno, takže to trochu trvá, než se objeví červeně napsáno "Marvin". Marvin mód vypnete úplně stejným způsobem, jako jste jej zapnuli.

Konzole se otevírá klávesou "^". Nic moc jsem v konzoli nezkoušela, protože vypadá opravdu dobrodružně. Až ta, že byste mohli celou hru překopat. Rozhodla jsem se dát od toho svoje prsty dál, vypadalo to příliš nebezpečně.

Vyzkoušela jsem pár insert příkazů, které našli testeři již před námi. Vše bez problému. Kromě toho jsem také zkusila klávesu F8. Ta je nyní už trochu méně pohodlná než dříve. Po jejím stisknutí se hrdina zastaví. Aby se hra opět rozjela, musíte se nejdříve trochu otočit kolem vlastní osy. To není zrovna praktické, ale cheaty praktické být nemusí.

Když zemřete, F8 už také není použitelná, protože všechny úkoly se v deníku označí za nesplněné. Takže to už také není ovladatelné. Ale samozřejmě jsem ještě nemohla spatřit vše. Pro ty úplně líné je tu samozřejmě mód nesmrtelnosti. Zkoušela jsem také uvolnit kameru a trochu se s ní projet po světě, ale ani to neklaplo, takže vám otázku o velikosti světa zodpovědět nemohu.
Načítám data ...
Nahoru