Gothic 4, Patch 2 ?

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 16.10.2006 10:40 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Jak jsme již někdy nedávno informovali, Kai Rosenkranz je hlavní tváří autogramiádových akcí Piranha Bytes. První taková se konala v den vydání v německém Norimberku. Server Eurogamer.de toho využil ke krátkému interview. Přinášíme vám výtah zajímavých informací.

Gothic 3 pro Xbox 360 je v množině "možných věcí". Jak řekl Kai: "Byli u nás lidé z Microsoftu, kteří zkoušeli technickou způsobilost pro jiné konzole". Verze pro Playstation 3 je nepravděpodobná, jelikož konzole není G3 po technické stránce tolik blízká jako G3 a Xbox 360.

Co se druhého patche týče, jeho vydání zatím ještě není známo. Ovšem hlavní opravy se budou týkat umělé inteligence - Monstra a průvodci budou lépe hledat cesty a lépe se chovat. "Byly odstraněny i jiný bugy jako například zmizení hrdiny po nahrátí hry, ovšem o ty se nestarají lidé pracující na AI. Jsou to dva separované týmy", řekl Kai.

Pokud se někomu nelíbí ovládání, má smůlu. Tohle už je finální verze a jak Kai potvrdil: "Nechtěli jsme stejný bojový systém, jako v G1 a 2."

Na závěr trocha výhledu do budoucna. Zvěsti o práci na datadisku byly dementovány: "Sice sem a tam už máme nějaké nápady na volné konce - ale vývoj ještě nezačal". Ještě není jisté, kam cesta povede: "Khorinis je ale definitivně mimo hru". A bude Gothic 4? "Příběh Gothica 3 by to ve všech případech dovoloval", řekl Kai s úsměvem. "Ale je pravděpodobnější, že se další Gothic bude odehrávat časově dříve, než abychom příběh vyprávěli dále." Takže takový prequel.
Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru