Povídky a komix

Sekce: Fanart / Vydáno: 10.2.2007 18:27 / Autor: Paulie / Trvalý odkaz
Po pár dnech je opět čas na FanArt. Stejně jako minule, i dnes začneme s povídkou od Levhartn, která nese název Adanosův vyvolený a dnes je tu 11.díl.

Ráno jsem otevřela oči ve stále ještě přítmé místnosti. Bylo zde poněkud chladněji než obvykle. Od úst se mi při každém výdechu řinula pára. Kvůli tomu všemu se mi ani nechtělo vstávat, ale znovu nabitá energie mi jinak nedala. Posadila jsem se a chvíli se zamyslela nad včerejšími událostmi. Až se mi na tváři objevil letmí úsměv, ale jakmile jsem narazila myšlenkami na Miltena, nalila se mi do tváří horkost a srdce trošku poskočilo.


Jako další je tu Fanatikova povídka Ariisova zkáza se svým 12.dílem.

Po brzké snídani, ještě za ranního rozbřesku, se společně se svými přáteli odebral do stájí, osedlali své koně. Ariis uchytil svůj štít k sedlu, Lee vyndal z úchytu v sedle svůj starý, krátký luk vyfasovaný od Gomezových lidí a zastrčil dovnitř nový, jeden toulec si připnul k opasku a druhý k sedlu. Diego se uvelebil na svém koni v nové zbroji. Vyrazili na cestu ke klášteru ohnivých mágů...


A poslední do trojce povídek je 12.díl povídky od VMC s názvem Naděje umírá poslední. Dnešní kapitola nese název Poslední plavba Mořské panny.

Mořská panna byla určena pro sto námořníků a především pro převoz množství nejrůznějšího nákladu. Kapitán Jack velel jedné z největších lodí brázdících moře. Trpaslík se tedy nemohl divit strachu námořníků, protože gryff byl velký jako čtvrtina lodi.


A zlatým hřebem je dlouho očekávaný 4.díl komixu Stíny nad Khorinisem od Garretta a El Kamila.
Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru