Povídky

Sekce: Fanart / Vydáno: 9.3.2007 17:55 / Autor: Paulie / Trvalý odkaz
Na dnešek jsou tu pro vás dvě povídky. Nejprve je to 7.díl Ze života banditů od Mozkomorra.

Nad hladinou si zrovna hráli nějací dva ptáci. Létali tak nízko, že se až dotýkali křídly hladiny a čeřili jí tak, že se utvářeli malé kruhy, které se nesli až k Fernandovi. Ten ptáky zasněně pozoroval.
Připomínali mu bandity. Tudíž jeho samotného a jeho muže. Jakoby on sám jen tak poletoval nebezpečně blízko oné hladiny, jíž byla smrt. Jakoby se křídly jen dotýkal smrti, laškoval s ní a vysmíval se jí. Jakoby při každém přepadení a souboji, jen doufal a věřil v náhodu, že vyvázne živý i tentokrát. Přesně jako tihle ptáci. Zrovna když o tomhle přemýšlel, stalo se něco nečekaného.


A druhým dílem je pokračování povídky Ariisova zkáza od Fanatika. Dnes je to již 14.díl.

Ariis zastrčil prastarý meč za opasek a knihu vzal do pravé ruky. Ariis, Lee, Diego a Daisn opustili místnost, opustili kostel a vstoupili do temné noci. Venku vál hodně studený vzduch. Počasí se začínalo měnit, pomalu přicházel podzim.

Měsíc spolu s hvězdami tyčícími se vysoko na čisté obloze vesele osvětlovaly krajinu. Koně měli uvázané u skladiště. Odvázali je. Ariis uložil knihu do brašny u sedla. Novic u vchodových dveří jim uvolnil cestu a oni lehkým klusem přeběhli přes most. Na druhé straně zastavili koně, obrátili se. Po chvilce se rychlým během vydali cestou domů...
Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru