Gothic 3 Episodes

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 1.4.2007 10:13 / Autor: El Kamil / Zdroj: worldofgothic.de / Trvalý odkaz
Již dlouhou dobu se neudálo nic nového ve stojatých vodách Gothica 3. Další patch nikde, po tolik slibovaném editoru pro vývoj modifikací se také zatím slehla zem. Má to však logické vysvětlení. Velká část týmu totiž pracuje na projektu s pracovním názvem Gothic 3 Episodes, "pokračování" Gothica 3 v podobě tzv. epizod, o kterých Piraně mluvili již před Vánoci.

Ralf Marczinczik, jeden z vývojářů Piranha Bytes, si na WOG fóru pustil pusu na špacír a prozradil první střípky o utajovaném projektu. V první epizodě zvané Diego se vžijete do role právě starého známého Diega, který po odchodu Bezejmenného hrdiny (po konci Gothica 3) buduje své (Vaše) impérium ve Varantu. V rámci epizody byste měli vylepšovat své styky s králem či s Nordmarem. Stejnětak přijde na úkoly na zvyšování reputace ve městech, které Vám otevřou nové možnosti obchodu.

Ralf se nechal unést a prozradil dokonce i to, že cílem hry by mělo být zavedení obchodu do všech měst na mapě. Atmosféru by měla doplňovat vedlejší příběhová linie, v níž pomůžete Gornovi s opravou pevnosti Gotha.

Kdy má projekt spatřit světlo našich mechanik, Ralf i přes spoustu dotazů nenechavých hráčů neprozradil. V nejbližší době má však přijít JoWooD s oficiálním představením epizody společně s dávkou screenshotů a prvního traileru. Takže, těšme se.
Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru