Patch, editor, nebo nic?

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 20.5.2007 09:55 / Autor: El Kamil / Zdroj: pcgames.de, worldofgothic.de / Trvalý odkaz
Kdy se dočkáme dalšího patche pro Gothic 3? A kdy vyjde slibovaný editor na tvorbu módů? Možná odpověď - nikdy. Německý server PcGames.de publikoval článek (thx Feuerbarde), v němž se zaměřuje právě na tyto otázky.

Ralf Marczinczik, grafik z PB, na WOG fóru na jednu z otázek k mod-kitu mimojiné napsal:

"Jak jste možná již zpozorovali, dějí se v obchodním pozadí určité věci, a tak vám na otázky o dalším patchi a editoru pro modkit jednoduše nemohu odpovědět. Že je ve hře ještě spousta věcí k optimalizaci, to celým srdcem souhlasíme. Jen dohody, které studio s vydavatelem uzavře, jsou někdy... no, řekněme zajímavé."

"Stále nejsou žádné novinky k patchi či k aktuálnímu projektu a mohu všem, kteří Gothic 3 doteď šetřili, jen doporučit, aby si jej již konečně zahráli."

"Faktoty jako financování takového modkitu a prodloužená fáze debuggingu hrají svou roli, stejně jako plán co nejdříve začít s novým projektem, protože, jak již bylo řečeno - když nelze dokonalost nalézt v minulosti - možná bude mít člověk více štěstí u dalšího projektu."


Byla vydána interaktivní mapa světa Gothica 3. Najdete na ní všechno možné a stahovat ji můžete z WOGu (8 MB). Mapa je mimojiné v angličtině. Stačí stáhnout archiv g3imap.rar, rozbalit a spustit exe soubor v extrahovaném archivu.
Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru