Tipy na hru od Ježíška

Sekce: Obecné, internet / Vydáno: 10.12.2007 16:39 / Autor: El Kamil / Zdroj: xzone.cz / Trvalý odkaz
Už jen 14 dní zbývá do Štědrého dne a obchody se velmi rapidně zaplňují nervózními zákazníky. Pokud přemýšlíte o PC hře jako o dárku pod stromeček, zbystřete, přinášíme vám tipy, které vám mohou usnadnit náročné rozmýšlení. Veškerou nákupní proceduru si odbudete v díky internetovému obchodu Xzone.cz pěkně v teple domova.

Přímo povinností je připomenout, že Xzone.cz vlastní POSLEDNÍ kus sběratelské edice G3, kterou získá ten z vás, kdo si do 24.12. objedná Gothic 2 GOLD. Pokud vám schází některý díl naší oblíbené série, neváhejte, ceny těžko mohou být nižší. Takového Gothica 3 teď koupíte za tři stovky. Když vezmu v potaz, že hra je po optimalizaci o poznání lépe hratelná, cena je vynikající. Stará dobrá klasika Gothic 1 stojí ještě o stovku méně a Gothic 2 pak jen 149 Kč!

Pokud už máte své herní portfolio tituly série Gothic zaplněno, nevadí, letos máte mezi RPG hrami neobvyklý výběr. Oblivion vychází v GOTY edici, své místo si najde bezesporu i Zaklínač a pro fandy MMORPG můžeme jen doporučit skvělou pařbu bez poplatků Guildwars.

A pokud máte občas jako já choutky se odreagovat u nějaké hry nemající s RPG nic společného, zkuste Need for Speed: Prostreet, Vánoční edici The Sims 2 nebo Crysis.
Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru