ŽIVOT PIRÁTŮ - překlad modifikace Piratenleben

Sekce: Modifikace / Vydáno: 4.1.2008 23:23 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Mám to potěšení vám oznámit, že náš server oficiálně pracuje na překladu jedné z nejlepších modifikací pro Gothic 2: Noc Havrana - Piratenleben. Jedná se o německou modifikaci, jež v našem hodnocení získala plných 10 z 10ti! Info o módu je k dispozici v sekci Módy.

Děj modifikace Pirateleben začíná několik týdnů po originální hře. Nabízí kompletně nový děj, který sice obsahuje zmínky o dobrodružství bezejmenného hrdiny, ale jinak je absolutně nezávislý. Hráč čelí příběhu mladíka Rhena, který si nejdříve musí vydobýt místo v Gregově tlupě, aby pak žil divokým životem piráta.


Náš překladatelský tým se skládá z mé Maličkosti (překlad, betatest), Warezze.K (skriptování, guru kompilace, betatest) a Paulieho (betatest). Momentálně jsme přibližně v pětině překladu, kdy bude čeština hotova, nechceme předvídat. Ovšem samozřejmě bychom ji chtěli vydat co nejdříve.

Své postřehy a morální podporu můžete vyjádřit v tématu o překladu na Gothicz fóru. A jako třešničku na dortu pro vás máme horké screenshoty z překladatelské fáze. Brzo se opět přihlásíme, takže Stay Tuned!

Načítám data ...
Nahoru