Pýtajte sa Spellboundu!

Sekce: Arcania: Gothic 4 / Vydáno: 10.4.2008 15:58 / Autor: Gaspy / Trvalý odkaz
Po dlhšej chvíľe ticha sa vo vodách Gothicu opäť rozprúdila hladina a na jej povrch vyplávali nové informácie, ktoré zaujmú určite každého fanúšika tejto série. Vývojári G4 z nemeckého štúdia Spellbound Entertainment sa rozhodli splniť svoje sľuby predznamenávané už na minuloročnej výstave Games Convention v Lipsku, čo znamená: Plná podpora a spolupráca s neustále narastajúcou Gothic komunitou! Pre túto činnosť si dokonca zvolili špeciálneho pracovníka, ktorý vás bude zásobovať novými informáciami a grafickými materiálmi, odpovedať na otázky alebo prípadne prijímať vaše návrhy. Jednoducho sen každého (fanatického) fanúšika.

Tento chlapík sa volá Dietrich Limper, ale častejšie ho budeme skloňovať pod krátkou prezývkou "EDL". Väčšinu svojho vývojárskeho života strávil v RPG biznise v spoločnosti zvanej Fantasy Productions, kde pracoval ako editor a creative writer pre hry, akými sú Shadowrun, Earthdawn či legendárna rpg séria Realms of Arkania.(Tvorba dungeonov, betatesting a cluebook-manuály) Neskôr pracoval ako content manager pre niektoré online RPG hry. Na pár rokov sa ocitol aj ako nezávislý pracovník rôznych televíznych staníc, ale to už je iný príbeh...Dlhoročné RPG skúsenosti ho postavili do pozície tvorcu príbehu pre Gothic 4, pre ktorý píše tak isto i dialógy.

Naša fanstánka je s ním v neustálom exkluzívnom kontakte (odhliadnuc od nemeckej základne WoG), a bude vám prinášať najčerstvejšie info, ktoré sa okolo tejto modly udejú. Je takmer vašou povinnosťou, aby ste sa zapojili do "výsluchu" a spustili na Dietricha vlnu otázok. Všetko, čo len pre to musíte spraviť je pripojiť sa na naše FORUM, a bez hanby sa spýtať na všetko možné nemožné, čo vás len zaujíma. My vyberieme tie najzaujímavejšie otázky (prípadne návrhy) a prepošleme ich smer Gothicz-Spellbound. Nezabúdajte však, že Gothic 4 je len v rannej fáze vývoja, odpovede vás nemusia vždy uspokojiť, takže netlačte príliš na pílu... :) Prvá várka noviniek je na ceste tak sledujte náš web...
Načítám data ...
Nahoru