G4: Genesis -> Arcania + další info

Sekce: Arcania: Gothic 4 / Vydáno: 29.4.2008 08:20 / Autor: El Kamil / Zdroj: worldofgothic.de / Trvalý odkaz
Uplynulý víkend byl velmi bohatý na nové informace o Gothic 4, které zveřejnil WOG na základě článku z časopisu PC Games. Tou jednou z nejvyznamnějších je změna podtitulu čtvrtého dílu série. Nyní se hra jmenuje Gothic 4: Arcania.

Jak již bylo zmíněno, čtyřka se bude odehrávat na jižních ostrovech. A to deset let po dobrodružství Bezejmenného hrdiny v Myrtaně. Příběhově přitom ale bude přímo navazovat na události v trojce.

Na ostrovech nás čekají různé klimatické části a stejně tak různorodá fauna a flóra. Spellbound mimojiné slibuje napínavý a proměnlivý příběh, kde některá bude hráč moci udělat i taková rozhodnutí, jejichž následky se projeví až později. Stějně jako v předchozích dílech, bude také v G4 oblast obklopena magickou bariérou.

Ke jednotlivým featurám hry nebylo řečeno nic detailního. Hráč mimojiné narazí i na staré známé - ať jde o lidi či monstra. K tomu patří například obrázek trola (v designu z G3), který se na úzkém skalním mostě ohání svýma velkýma prackama směrem k šermující NPC. Představena byla, i když bez obrázků, některé kouzla, která se ve hře mají objevit. Díky nim má hráč mít možnost měnit kromě počasí i denní dobu, aby se například v mlze, dešti či v noci proplížil kolem stráží nebo na své nepřátele poslal bouři či krupobití. To má mimojiné vést k tomu, že některé úkoly půjdou splnit více cestami. Důležitá věc, která v G3 tolik chyběla - hráč bude zase moct šplhat po žebříkách.

V článku bylo i několik artworků a prvních screenshotů, které by se na internetu měly objevit časem.
Načítám data ...
Nahoru