Spekulace o screenshotech z G3A, nová sekce webu

Sekce: Gothic 3: Forsaken Gods / Vydáno: 26.6.2008 16:56 / Autor: El Kamil / Zdroj: worldofgothic.de / Trvalý odkaz
Jak jste si už možná všimnuli, na stránkách se objevila nová sekce pro Gothic 3: Forsaken Gods, vyvíjený datadisk pro G3. Prozatím tam najdete článek Souhrnné info od Keldorna a také doposud zveřejněné screenshoty.

Co se screenshotů týče, tak kolem nich se roznesly zajímavé spekulace. Na německých fórech tamější fandové přišli s tím, že screeny jsou podvod a že se místo obrázků z datadisku dost podobají těm z alpha verze základního Gothic 3. Ostatně vypadá to úplně přesně jako Gothic 3 a z diskuze na Gothicz fóru lze soudit, že i lokace na nich pocházejí ze základního G3.

JoWooD však vše důrazně popírá a vydal kvůli tomu i tiskové prohlášení, které bylo zveřejněno na serveru pcgames.de, kde zmíněné spekulace vyšly "oficiálně".

Vážená redakce,

můžeme potvrdit, že screenshoty pocházejí z aktuální verze datadisku pro Gothic 3. Pruhy s životy a kompas jsou implementovány ze staré verze a slouží jen pro orientaci našich vývojářů. Technicky vzato bude datadisk nabízet různá vylepšení, které se momentálně ale nacházejí ve vývoji a budou ve hře plně zasazeny až na Games Convention.

Vývojový tým nyní pracuje na herním světě, postavách a questech. Zde chceme opět navázat na původní díly a vtáhnout hráče zpět do kouzla série Gothic.

Srdečně zveme všechny hráče na Games Convention, kde budou moci hru otestovat na vlastní kůži. Tam také rádi přímo zodpovíme všechny otázky.


Je logické, že JoWooD se musí hájit a musí tvrdit, že screeny jsou z datadisku, i kdyby to nebyla pravda. Kdyby se náhodou provalilo, že obrázky skutečně pocházejí ze staré verze G3, byl by to pro JoWooD velký skandál.

Zapojte se do diskuse na Gothicz fóru a podělte se o svůj názor na datadisk s ostatními návštěvníky Gothicz.net.
Načítám data ...
Nahoru