EDL opět odpovídá, nová anketa

Sekce: Arcania: Gothic 4 / Vydáno: 11.7.2008 18:52 / Autor: El Kamil / Zdroj: worldofgothic.de / Trvalý odkaz
Léto v plném proudu, někteří Gothicaři nás opustili a vyrazili na dovolené, nicméně servis na našich stránkách pokračuje dál a dál jako trapné novácké seriály :). I já jsem si dal na více než týden volno, když jsem se svou milovanou přítelkyní vyrazil na romantickou dovolenou do nejromantičtějšího města světa - Paříže. Všem doporučuju, nicméně společnost si budete muset obstarat vlastní :).
A teď už konečně k tomu, co pro vás dnes máme. Opět jsem zabrousil na WoG fórum, kde se tu a tam objeví Dietrich Limper, vám všem již určitě dobře známý community manager Spellboundu, a zodpovídá zvídavé dotazy německých fanoušků. Nemám čas sledovat celou diskusi, takže některé souvislosti mi unikají, nicméně odpovědi od Dietricha a dnes vyjímečně i od jeho kumpána ze Spellboundu si můžete přečíst v dalším článku v sekci Gothic 4 - Články. Dozvíte se tam mimojiné něco o tom, v jakém stavu je teď vývoj G4, něco o paladinech a něco o jedné speciální featuře, kterou vývojáři plánují u zbrojí a kterou zatím úplně moc nechápu (takže ji neberte zase tak vážně :).
Další a v této aktualizaci poslední věcí je anketa. Vývoj datadisku a G4 poskytuje dost orné půdy pro anketní otázky, takže se budu snažit anketu obnovovat častěji (řekněme tak po dvou týdnech - uvidíme, jak mi to vydrží :). Nová otázka (už dvaatřícátá v historii webu) míří právě na zbroje v Gothicu 4 a jejich rozdělení do více částí. Výsledky poslední ankety stejně jako všech ostatních si můžete prohlédnout na zaběhnuté stránce Výsledky anket.
Zatím se mějte fajn a užívejte léta. Brzy se opět ozveme!
Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru