Velaya - perfektní mód v roli ženy!

Sekce: Modifikace / Vydáno: 6.8.2008 11:00 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Všem, co mají rádi staré klasické Gothicy a co se k nim rádi vrací skrz různé modifikace, těm všem dnes nastávají skutečné hody! Přinášíme vám velkou porci informací o skvělé, parádní, vynikající (...následuje spusta dalších superlativů) modifikaci Velaya - Příběh bojovnice.

Tento německý mód, který by si jistě zasloužil větší hodnocení než desítku, která je u nás maximum, se oproti všem ostatním módům liší v jedné základní věci - hlavním hrdinou, tedy spíše hlavní hrdinkou. Vžijete se do role dívky jménem Velaya, všem zcela jistě známé Gomezovy děvy. Velaya začíná svůj nový život na Onarově farmě a je jen na vás, jakou cestou se dá.

Mód Velaya nabízí neskutečnou porci 30 až 40 hodin herního času! Příběh, který se odehrává po originálním ději Gothic 2: Noc havrana, je rozdělen do čtyř kapitol. Čeká vás více než 80 úkolů (úkolů jak se patří, ne jako v G3), několik zajímavých dějových liníí, povedený konec, staří známý a spousta dalšího.

Veškeré informace o Velaye najdete v sekci Módy - Velaya - Základní info. Samozřejmě jsme pro vás připravili Návod (snad omluvíte absenci řešení k jednomu vedlejšímu úkolu). V části tipy a triky prozatím najdete seznam učitelů. A nesmí chybět pořádná porce screenshotů, pokud snad ještě váháte, zda si mód zahrát.



A na závěr malý příslib: Mód je samozřejmě v němčině, ale... :)
Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru