Krátký článek o Forsaken Gods v PCGH

Sekce: Gothic 3: Forsaken Gods / Vydáno: 3.10.2008 09:16 / Autor: El Kamil / Zdroj: worldofgothic.de / Trvalý odkaz
Na stránkách německého magazínu PC Games Hardware si nyní můžete přečíst krátké představení datadisku Forsaken Gods. Přinášíme vám překlad nejzajímavějších informací, který si můžete přečíst níže. Mimo jiné tam najdete i malé indicie na HW nároky.

Nové shadery pro dynamické stíny a efekty jako chvění horkem, kompletně přepracované textury a nové animace ještě více zhodnocují detailní grafiku Gothic. K tomu navíc mnoho změn v bojovém systému. Velká kritika na katastrofální HW nároky si indičtí vývojáři také vzali k srdci a optimalizovali celkový stupeň geometrie a dohlednosti k lepšímu výkonu.

Hra byla předváděna na stroji s následující konfigurací: Core 2 Extreme X6800 (2,93 GHz), GeForce 8800 GTS (512 MB) a 2 GB RAM. Se zapnutými všemi detaily včetně 4násobného anisotropního filtrování hra běžela v rozlišení 1024x768 na 30 - 35 FPS. V oblastech s méně lidmi a objekty (stromy, domy...) FPS stouplo až na hodnotu 45. Naproti tomu, když se na obrazovce objevilo množství osob a objektů, kleslo FPS až na 25.

V Gothic 3 se hra často sekala v důsledku vstupu hráče do nového kouta světa a následujícímu nahrávání dané oblasti. Toto v předváděné verzi ještě nebylo úplně ošetřeno.
Načítám data ...
Nahoru