Vyjádření JoWooDu k videu, nová anketa

Sekce: Arcania: Gothic 4 / Vydáno: 15.10.2008 11:11 / Autor: El Kamil / Zdroj: worldofgothic.de / Trvalý odkaz
JoWooD se dnes vyjádřil k ingame videu z Arcanie, které bylo tajně natočeno při prezentaci na GC a o němž jsme vás informovali nedávno. Pro všechny, co snad ještě pochybují, JoWooD potvrzuje, že se skutečně jedná o video z Arcania: A Gothic Tale. Celé prohlášení si můžete přečíst níže.


Ano, jedná se o scény z Arcania: A Gothic Tale, jak lze celkem snadno ve srovnání se screenshoty vyčíst. Video bylo, jak už bylo zmíněno, natočeno při jedné prezentaci za zavřenými dveřmi na GC 2008.

Spousta z vás se určitě ptá, jak je to možné. No, my si to vysvětlujeme jen tak, že vzhledem k velkému návalu bylo v prezentačním sále spousta lidí a někteří z nich měli po ruce kamery s i bez stativu, které se normálně postaví do nějakého rohu, aby se s nimi nemohlo manipulovat. Když ale bylo v místnosti tolik lidí, neměli jsme přehled o tom, kde kdo stojí, a tak si to video našlo cestu ven.

Přesto vidíme, že reakce komunity jsou velmi pozivitní, což nás utvrzuje ve správném postupu. Nebudeme zodpovídat žádné otázky týkající se obsahu videa, tak prosím vyvarujte se diskuse typu "proč je ten ukazatel zdraví tady a proč dělá NPC tohle", tato verze nebyla určena pro veřejnost a do vydání se určitě ještě něco změní...


Také jsme pro vás připravili novou anketu, která se týká právě videa z Arcanie.
Načítám data ...
Nahoru