Novinky z fanartu + NOVÁ SOUTĚŽ!

Sekce: Fanart / Vydáno: 9.5.2014 21:40 / Autor: Pivl / Trvalý odkaz
Jak už to tak bývá, jednou za čas si dáváme od fanartu volno a přiblížíme si fanartovou situaci z fóra. Dnes je právě čas na takovýto update.
Jistě jste už někdy slyšeli o fanartové skupině Druidi. Pokud ne, tak nevadí, protože právě máte šanci ji dokonale poznat. Protože přesně o tom, jaká celá skupina je, vypovídá celý jejich nový počin s nádechem recese a plný vtipu - film Druid.
Tím u filmové tvorby na našem fóru ale rozhodně nekončíme, protože i známá autorka Riki se rozhodla něco natočit. Nutno říci, že se opět jedná o humorné video, ale v trochu jiném stylu. Jedná se totiž o přehled Nejlepších hlášek Gothica II a Datadisku.

No a o čem že je konečně ta soutěž? Jelikož web Gothicz.net nedávno oslavil 10. výročí, rozhodla se fanartová komise, že pro vás připraví speciální soutěž s názvem - Souboj grafiků!
Vaším úkolem bude vytvořit wallpaper do tří týdnů na téma 10. narozeniny webu Gothicz.net Pokud máte sebemenší zkušenosti s grafickými programy, je vaše účast vítána! Více o soutěži naleznete zde

Tím se s vámi dnes opět rozloučíme a těšíme se na vaše příspěvky do naší soutěže! :)


Načítám data ...
Nahoru