Wallpapery pátečního večera

Sekce: Fanart / Vydáno: 16.5.2014 18:45 / Autor: Lordan / Trvalý odkaz
Vážení čtenáři, je tu další pátek a s ním další várka fanartu. Tentokrát opět upustíme od komiksového fanartu, který bývá nejvšednější a budeme se věnovat fanartu, který v poslední době na webu zažívá obrození, wallpaperům. Wallpaper je drobnější dílo a proto vám v dnešní novince nepřineseme pouze jeden, ale rovnou tři špičkové wallpapery, tak si je prohlédněte, třeba některý z nich může ozdobit vaší plochu.

První Wallpaper je od známého tvůrce fanartu Pivla, jehož si možná pamatujete třeba díky jeho novinkám, nebo díky jeho komiksu Svítání duší zemřelých: Lovec Duší. Pivl je velmi schopný grafik, což na jeho wallpaperu Lost in the forest můžete snadno rozpoznat. Wallpaper naleznete v jeho galerii.

Další dva Wallpapery v dnešní novince jsou též od schopného grafika, Dablika123, který má na svědomí už celou řádku wallpaperů. V galerii na webu můžete nyní spatřit rovnou dvě jeho práce. První zachycuje notorikům známou krčmu z Arcanie, Rozštěpenou pannu, druhý zachycuje slavný motiv z Noci Havrana, v zajímavém provedení. Oba wallpapery naleznete zde.

No a to už je k dnešní novince vše, nezbývá mi než vám popřát hodně úspěchů v nadcházejícím týdni a zase za týden nezapomeňte sledovat novinky na našem webu.

Načítám data ...
Nahoru