Souboj grafiků - Výsledky

Sekce: Fanart / Vydáno: 21.6.2014 09:46 / Autor: Pivl / Trvalý odkaz
Je pátek, tedy vlastně sobota. Opět. No, v každém případě vás ani tento týden neošidíme o fanart, který vám každý týden slibujeme!

Pamatujete na nedávnou soutěž Souboj Grafiků k desátému výročí našeho webu? Ne, právě proto tu dnešní novinka je, máme totiž výsledky!
Soutěže se zúčastnili 4 autoři a své wallpapery vám odprezentovali na našem fóru. Jejich skvělé výtvory jste mohli zhodnotit a vaše hlasy jak z ankety, tak v komentářích byly sečteny. Vítězem se stal Pivl se svým jedním, jen na dva způsoby upraveným, wallpaperem, který si můžete prohlédnout v jeho galerii.
Na druhém místě se umístil známý grafik Milhaus, který ani tentokrát neodolal a soutěže se jako spousty dalších zúčastnil, nutno říci, že ani tentokrát nechyběl na nejvyšších příčkách s kvalitními díly, které si můžete prohlédnout zde.
Třetí příčku se svými dvěma wallpapery obsadil Sirius a jeho wallpapery, kde vsadil na jednoduchost, můžete vidět zde. No a poslední, čtvrtou příčku, ale s kvalitním dílem, obsadil Sleeper, jehož pohledný wallpaper můžete shlédnout opět v v jeho galerii.
Jakožto i pořadatel soutěže, bych chtěl poděkovat všem zúčastněným a hlasujícím. Doufám, že se zase shledáme brzy v nějaké jiné soutěži. :)

Příští týden už se můžete těšit na něco, co tu opravdu dlouho nebylo. Novinkou vás provede Vojta1122 a tentokrát už opravdu v onen typický fanartový pátek. Přejeme hezký zbytek víkendu! :)



Načítám data ...
Nahoru