Lov a Lovec

Sekce: Fanart / Vydáno: 18.7.2014 16:58 / Autor: Vojta1122 / Trvalý odkaz
Z poslední dobou vycházejících komiksů našemu webu i fóru kralují komiksy tři. Bergmarští rytíři, Lov Stínu a Svítání duší zemřelých: Lovec duší. Každý z nich kráčí svou vlastní cestou a čtenáře zaujme svým vlastním způsobem. Poslední dva jmenované komiksy budou předmětem dnešní novinky.

Lordanův Lov Stínu zaujme především příběhem plným zvratům. Před nepříliš dlouhou dobou by si asi nikdo z nás nevsadil na to, že lstivý Tilierd se stane králem. A dnes? Dnes ho čeká korunovace. Ale nejen tu pro vás dnešní díl má. Můžete se těšit i na bitevní scénu. Není třeba dalšího protahování, nový díl si přečtěte zde.

Nový díl Pivlova Lovce duší lze již delší dobu přečíst na fóru. Nyní jej přinášíme i webovým čtenářům. Tento komiks nade vše vyniká svou atmosférou a ani nový díl nebude v tomto ohledu výjimkou. Lovec Ayjen se i se svými společníky dostal z temného Cyrenu a nyní potká příslušníky kláštera. Hlavní hrdina pomalu začíná tušit, že již nemůže zcela ovládat svůj osud, ale naopak, bude se jím muset nechat, alespoň částečně, vést. Autor sám uvádí nový díl takto:
Po Ayjenovi, Golianovi a neznámém mnichovi nepátrá jen Šedá pevnost, ale i Cyren. Je více než jasné, že věřit již nemohou nikomu. Mohou tedy věřit mágům z kláštera, kterým mají mladého mnicha předat a zbavit se tak břemena, které se zdálo být těžší, než vypadalo?
Nový díl komiksu naleznete pod tímto odkazem.

To je pro dnešní novinku vše, ale již příští týden se můžete těšit na další.




Načítám data ...
Nahoru