Povídky se hlásí o slovo!

Sekce: Fanart / Vydáno: 24.10.2014 14:55 / Autor: Vojta1122 / Trvalý odkaz
Na webu Gothicz.net právě začíná pravá povídková mánie. Vše jako by předznamenalo vydání prvních dvou dílů Paulieho povídky Otázka víry a vše pokračovalo zahájením soutěže Zlatý Diego 2014. A dnes do tohoto povídkového krbu ještě přiložíme.

Nábor do soutěže o povídkáře roku 2014, Zlatého Diega, končí už zítra v 18:00. Pokud se stále rozmýšlíte, zda se přidat, pak by možná mohla rozhodnout poměrně nová informace, soutěže se týkající. A sice ta, že na tři výherce čekají hmotné a hodnotné ceny. O jaké ceny se bude jednat se dozvíte již zítra po skončení zápisů do soutěže. Mimo jiné se dozvíte i jaká témata pro povídky byla vybrána a také složení poroty. Pokud již nadále neváháte, můžete se přihlásit zde.

A pokračujeme dále! Velmi zkušený povídkář Paulie, zmíněný již ze začátku dnešní novinky, si pro vás přichystal další, již třetí, díl své povídky Otázka víry. Pokud vás zajímá její další děj, čtěte jej zde a nezapomeňte jej také ohodnotit na našem fóru!

Ale abychom nebyli jen ryze povídkoví, přichystali jsme pro vás dnes i další díl komiksu Nástroje destrukce s novými texty. Čtěte jej zde.

A to by bylo pro dnešek vše. Není však třeba zoufat, neboť vám mohu zaručit, že pro další pátky pro vás máme mnoho výtečného fanartu. Nenechte si ho proto ujít.



Načítám data ...
Nahoru