Fanartový pátek

Sekce: Fanart / Vydáno: 14.11.2014 20:16 / Autor: Vojta1122 / Trvalý odkaz
Je mi potěšením vás uvítat u dalšího fanartového pátku. Tentokrát toho máme na programu trochu více, nezdržujme se tedy a pojďme na to.

V prvé řadě se sluší upozornit na to, že hlasování v soutěži o nejlepšího povídkáře 2014 - Zlatém Diegovi - se blíží ke své polovině. Pokud hlasovat chcete, ale dosud jste povídky nesthli přečíst, už příliš neváhejte, neboť soutěžních děl je hodně a vybrat mezi nimi to nejlepší není rozhodně jednoduché.

Zatímco v Diegovi se vše už pomalu chýlí ke konci, další soutěž, Komiksový král, právě začala a čeká na odvážné jedince, kteří se utkají o titul nejlepšího komiksáka roku 2014. Stejně jako u Zlatého Diega se hraje mimo jiné o věcné ceny. Máte-li zájem se přihlásit, nerozmýšlejte se příliš dlouho, neboť přihlašování končí již v pondělí v 18:00.

Vraťme se ale zpět k povídkám. Nehodláme zůstat pouze u soutěží, neošidíme vás o fanart v jeho čisté podobě. Přinášíme vám další díl povídky Otázka víry od Paulieho, jednoho z letošních porotců Zlatého Diega. Pokud jste zvědaví na obsah čtvrté kapitoly, klikněte sem.

A na závěr ještě malou specialitu. Fanartová skupina Druidi již přinesla fanart všemožných forem. Jedním z nejosobitějších přínosů byla jistě hra Františkvy cesty. A i dnes vám Druidi přinesou něco podobného - jedná se o variaci na hru 2048. Hrajte zde.

A to je pro dnešní pátek vše. Pokud by vás zajímalo více fanartových děl, neváhejte a navštivte naše fórum :-)




Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru