Adventní fanart

Sekce: Fanart / Vydáno: 6.12.2014 11:18 / Autor: Vojta1122 / Trvalý odkaz
Započal advent, období netrpělivého očekávání vánočních svátků, jež by předevím měly být časem pokoje. V dnešní době u většiny lidí právě tímto nejsou. Ale my doufáme, že dnešní fanartová nadílka umožní každému strávit alespoň několik minut v naprostém poklidu u slušné porce fanartu.

V prvé řadě přinášíme další díl Otázky víry od Paulieho, která se již dramaticky blíží ke konci - neváhejte tedy a čtěte!

A u povídek už vlastně zůstaneme. Přinášíme vám totiž tři vítěze soutěže Zlatý Diego. A začněme od třetího místa. Na něm se umístil Reinmar a jeho sadistická povídka Žranice, která si své hlasy získala zejména pro originalitu hlavního námětu. O tom, že se jedná o vskutku neobvyklou práci se můžete přesvědčit sami zde.

Druhé místo obsadil loňský vítěz, Lordan, jeden z mála soutěžících, který nepsal na téma "Noc hrůzy", ale na zadání "Jak se Greg" stal pirátem. Jeho povídka Pod skořápkou získala obzvlášť velký ohlas na webu - a jistě se pozornosti bude těšit i nadále, stačí jen kliknout sem.

A pochopitelně, to nejlepší na konec. Vítězem soutěže se stal Garrett, veterán a profesionál v naší povídkové tvorbě, který na naše fórum po delší době přišel, viděl a zvítězil. Jeho povídka Noc hrůzy je skutečně něčím, co se v naší komunitě nevyskytne každý den. Přečíst si ji můžete zde

A to je pro dnešní pátek již vše. Na závěr jen připomínám - nezapomínejte sledovat zdejší dění, neboť s blížícími se Vánoci se je jistě na co těšit.
Načítám data ...
Nahoru