Šest nových textur

Sekce: Modifikace / Vydáno: 18.2.2015 22:01 / Autor: Vojta1122 / Trvalý odkaz
Delší dobu jsme nepřinesli nové textury do databáze. Případné čekání na ně bychom vám dnes rádi vynahradili šesti novými kousky od tří autorů.

Nejprve vám představíme nováčka naší texturové databáze. Vášnivého čtenáře komiksů a příležitostného tvůrce dragonrangera. Dnes pro vás máme jeho prvotřídní zbroj domobránce, prohlédnout si ji můžete zde.

Přidáme dalšího autora a jemu ještě jednu texturu navíc. Vojta1122 přispěje do texturové databáze rouchem a šatem, které jste mohli vidět v jeho komiksu pro soutěž Komiksový král 2014. Obě dvě textury naleznete pod tímto odkazem.

A ještě jeden autor a s ním tři textury. Ten, kdo zná Tariu a jeho komiksy, ví, že se jedná o tvůrce v práci s texturami velice zběhlého. Ostatně, zatím nikdo do databáze (a mimochodem, byl to právě on, kdo jako první přišel s její ideou) nepřispěl tolika pracemi jako on. Nová tři dílka naleznete tady.

To je pro dnešek s texturami vše - pokud jste ale sami nějaké pěkné vytvořili a chtěli byste se o ně podělit, pošlete nám je na email fanart@centrum.cz, nebo kontaktujte na fóru některého ze správců fanartu. Na vaše výtvory se budeme těšit :-)




Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru