Smrtící FanArtový pátek

Sekce: Fanart / Vydáno: 13.3.2015 19:13 / Autor: Vojta1122 / Trvalý odkaz
Je tu další FanArtový pátek, po nějaké době bude opět věnován čistě jen komiksům.

Málokterý komiks má tolik dílů, jako Smrtící Utečenec od DasaDka a Sira Ravena. Vždyť s tím, který dnes na web přidáváme, tu je k dispozici čtyřicet dva kapitol. A nutno dodat, že díly tohoto komiksu patří mezi ty naprosto nejbohatší co do počtu screenů. Jedná se tedy nepochybně o jedno z nejdelších komiksových vyprávění naší české komunity - a právě s dnešním dílem jej máte na webu k dispozici celé. Závěrečnou kapitolu naleznete zde.
Předposlední díl Utečence se jmenoval Konec konce - a přesto nebyl definitivním koncem komiksu. Možná si říkáte, že když vám nyní tvrdím, že dnešní díl je skutečně posledním, tak nemáte jediný důvod mi věřit. A dost možná tak děláte dobře, neboť autoři nedávno naznačili možnost vytvoření dodatkových krátkých sérií ke komiksu. Měli byste o ně zájem? Pokud ano, podpořte autory zde.

A co přidáme jako bonus?
Zatímco Tyfonova armáda pochoduje skrze Trolovy hory, Mort už o jejím tažení ví a připravuje se na nevyhnutelný vpád. Snaží se sehnat pomoc kde jen může - třeba i u revolucionářů, s nimiž ještě nedávno zaníceně bojoval. Podaří se mu vyjednat jejich podporu? Čas hraje proti němu, ale Tyfonovi vojáci to v horách také nemají lehké. Nové dva díly Nástrojů destrukce.

A tím pro tento pátek končíme. Na další FanArt se ale můžete těšit už za týden.




Načítám data ...
Nahoru