Textury - nejen pro Khoriniského draka

Sekce: Modifikace / Vydáno: 15.7.2015 10:40 / Autor: Vojta1122 / Trvalý odkaz
Uplynul opět nějaký čas a my opět přicházíme s příspěvkem do texturové databáze. Tentokrát se jedná o příspěvek opravdu hutný - také proto, že je koncipován jako případná podpora pro účastníky právě probíhající soutěže Khoriniský drak 2015. Nuže, podívejme se na ně.

Začněme drobným příspěvkem od Vojty. Jeho nová textura zvaná Vyhoštěný šaman pochází původně z jeho nedokončeného a dnes již nezveřejněného komiksu. Nicméně alespoň tedy textura je opět volná ke stažení zde.

Speciálně pro dnešní update připravil Pivl, organizátor Khoriniského draka 2015, sadu čtyř výtečných textur, zvanou Lesní sada zbrojí. O tom, že tyto textury patří mezi výkvět toho, co naše stále se rozrůstající databáze nabízí, se můžete sami přesvědčit zde.

Jak již bývá zvykem, co do počtu textur je nejtučnější Tariův příspěvek. Jedná s opět především o textury z jeho mimořádného komiksu Dirianovy Toulky. Přinášíme ovšem i textury dosud neviděné - prohlédnout si je můžete pod tímto odkazem.

To je od textur pro dnešek všechno. Je ovšem dost možné, že se s nimi setkáme znovu po konci prázdnin v některých snímcích Khoriniského draka. Soutěžící už touto dobou na svých filmech pracují, avšak aby dění okolo soutěže zcela neztichlo, vydává Pivl různorodé články. Můžete si přečíst o hlasování nebo se podívat na čerstvé představení komisaře Emperora, včetně rozhovoru s ním.

A více se už do dnešní novinky opravdu nevejde - snad jen malá pobídka: Chtěli byste sami, aby vaše textury využívali soutěžící Khoriniského draka? Nebo by vám stačilo jen prostě přispět do databáze? Neváhejte a posílejte své příspěvky na fóru našim správcům fanartu či na email fanart@centrum.cz!

Okomentujte Vojtovy textury na fóru!
Okomentujte Pivlovy textury na fóru!
Okomentujte Tariovy textury na fóru!
Zapojte se do diskuze ke Khoriniskému drakovi!



Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru