7. díl Hrdinova paradoxu - a nejen to

Sekce: Fanart / Vydáno: 24.7.2015 10:15 / Autor: Vojta1122 / Trvalý odkaz
Nastal další z FanArtových pátků - tím dnešním zasáhneme alespoň trochu do tří hlavních oblastí fanartové tvorby.

Začněme s komiksy: Vítěz loňského Komiksového krále, El Kamil si pro vás připravil další díl svého brilantního komiksu Hrdinův paradox: právě toho komiksu, který mu loni zajistil vítězství. Bezejmenný hrdina se snaží zachránit sám sebe před sebou samým, čímž působí jak svému současnému, tak minulému já nesčetná trápení - a ano, dokonce i příšerné sny. Nový díl čtěte zde.

S alternativním děním ve světě Gothic pracuje i povídka Haldrikovo svědectví. Smršťující se Bariéra zhušťuje atmosféru, očekává se velká bitva o holé přežití - ale zdá se, že Xardas s Ur-Shakem už mají vše připraveno, aby krveprolití zabránili. Ne vše se ale podaří tak, jak by mělo, o tom čtěte zde.

A nakonec filmové dění - již skoro měsíc pracují soutěžící Khoriniského draka na svých dílech. Aby jim byla práce a divákům zase bylo čekání příjemnější, jsou zveřejňovány články různého charakteru. Naposledy bylo ve středu zveřejněno představení druhého z porotců, které naleznete pod tímto odkazem.

A tím dnešní novinka končí - zůstaňte však věrni našemu webu. Nepotrvá dlouho a jistě se dočkáte další várky fanartových prací.




Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru