První plody Khoriniského draka

Sekce: Modifikace / Vydáno: 17.10.2015 13:06 / Autor: Vojta1122 / Trvalý odkaz
Již před nějakou dobou skončilo finále filmařské soutěže Khoriniský Drak. Ještě než vám ale na web přineseme soutěžní snímky, seznámíme vás (nejen) s některými texturami, které v nich byly využity, a přidáme jeden komiksový díl.

Svou premiéru v texturové databázi si dnes vychutná Lordan, jehož Dominikán sklidil velmi příznivá hodnocení. Tuto texturu ze snímku Zlosyn si prohlédněte zde.

Zejména z detektivního snímku Čas Očisty vybíral Sleeper textury pro dnešní příspěvek do databáze. Tento specialista na zbroje patří mezi nejlépe hodnocené autory textur na našem webu. Proto vás jistě i jeho dnešní příspěvek potěší. Prohlížejte zde.

I Vojta1122 přidal dílka ze svého filmu pro Khoriniského draka. Vedle diplomatova roucha se od něj dočkáte nového dívčího obličeje a nemrtvého vlka. Všechny tři textury naleznete zde.

Stejně jako před Drakem, tak i po něm přichází Pivl s výjimečnými texturami zbrojí s jejich výtečným grafickým představením. Nosorožcova zbroj i Kabát ze stok navazují svým stylem jednoznačně na lesní sadu zbrojí, zveřejněnou před filmařskou soutěží. Naleznete je zde.

Poslední texturářský příspěvek nám dnes poskytne nejplodnější autor naší databáze, totiž Taria. Již vícekrát se představil jako autor kladoucí důraz na proměnu ženských obličejů ve hře. V tomto stylu, ale nejen v něm, bude pokračovat i dnes. Jeho textury si prohlédněte zde.

A nakonec byl slíben i komiksový příspěvek. Po delší době přichází nový díl Cesty temnotou. Poutník ve tmách dále proměňuje svůj pohled na nástrahy kolem sebe, přesto se stále s nimi nemůže úplně vypořádat. Nový díl čtěte zde.

To je pro dnešek vše - ale jistě nepotrvá dlouho a dočkáte se nového updatu :-)



Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru