Vánoční FanArt

Sekce: Fanart / Vydáno: 25.12.2015 11:31 / Autor: Vojta1122 / Trvalý odkaz
Vítám vás u letošní fanartové novinky - máme toho na programu opravdu nemálo, takže přikročíme rovnou k věci.

Včera v pozdních večerních hodinách proběhlo vyhlášení výsledků soutěže Komiksový král 2015. Se suverénním náskokem vyhrál Milhaus se svým komiksem Uprchlík!: Dostal jak největší podporu od čtenářů, tak i od odborné poroty. Následoval ho Lordan se svým Kazatelem. Třetí příčku obsadil loňský král El Kamil a jeho dílo Pětka pod bariérou. Na tato (a i další) díla je možno se výhledově těšit i zde na webu, nicméně je možno si je prohlédnout již nyní na fóru. Více o Komiksovém králi se můžete dovědět zde.

Abychom se příliš nevzdálili komiksové oblasti, představíme dnes tři nové díly Nástrojů destrukce: zatímco v odlehlé části Ostrova, v ruinách prastarého města, pátrají Arne s Eldarikem po zákeřném nekromantovi, jenž odcizil jeden z Nástrojů destrukce, tak v bývalé Zemi Svobody se jednak formují nové řády, jednak splétají nové intriky. Nové díly přečtete na tomto místě. Komentovat můžete tady.

Od komiksů se přesuneme o kousíček dále: tentokráte k povídkám. Haldrikovo svědectví se nenávratně chýlí ke svému konci: její předposlední díl zvaný Bitva nám poví o boji o Starý tábor pod smrštěnou Bariérou, o boji o holé přežití. Nový díl si přečtete zde, komentovat můžete tady.

A pokračujeme dále: dnes vám konečně přineseme první z filmů Khoriniského draka (a další budou snad brzy následovat). Bude se jednat o snímek Intro, kreslený animovaný film od vždy originálního autora Howkyho, mimo jiné také účastníka letošního Komiksového krále. Jeho snímek obsadil v soutěži 6. místo. Shlédnout jej můžete zde a autor také jistě uvítá vaše komentáře tady.

A co přidat na závěr? Na závěr snad můžeme říct, že bez Pivla by Vánoce v naší komunitě snad ani nebyly Vánocemi a že se každoročně těšíme na jeho video. A ani letos jsme nebyli zklamáni, video hýří zdařilým pivlovským humorem, propracovaností a profesionální technickou úrovní. Lepší reflexi loňského roku na našem fóru a webu si snad ani nelze představit. Video můžete shlédnout níže, ale rozhodně jej po skouknutí nezapomeňte okomentovat zde.

A já vám nakonec přeji jménem správců fanartu šťastné svátky i celý nový rok. A snad se od nás příští rok dočkáte co největších porcí fanartu!

Načítám data ...
Nahoru