Silvestrovský FanArt

Sekce: Fanart / Vydáno: 31.12.2015 21:11 / Autor: Vojta1122 / Trvalý odkaz
Příjemný silvestrovský večer /či snad spíše novoroční odpoledne/ všem fanouškům Gothic FanArtu: netrvalo ani týden a hlásíme se s další náloží tvorby, tentokrát ještě bohatší, než té poslední. Pusťme s tedy do ní.

Po dlouhé době, kdy jsme neslyšeli o Nordmarské Orlici možná překvapí, že přinášíme speciální silvestrovské vydání tohoto měsíčníku - jen pro zajímavost: jedná se v pořadí o čtvrté silvestrovské číslo listu. Tým redaktorů se totiž odmítl smířit s tím, že by vás o tento speciál ošidil. A tak si můžete přečíst například články o letošním fanartovém dění, recenzi Pivlova Vánočního videa, ale i další věci. Orlici naleznete zde.

Dále budeme pokračovat v tom, co jsme minule započali: nejprve uveřejníme další dokončené snímky ze soutěže Khoriniský Drak.

Čtvrté místo v soutěži obsadil Sleeper se svým krimi snímkem Čas očisty. V kontextu Sleeperových děl se jedná o výtvor velmi zajímavý, neboť zde se poprvé silně a zdařile projevuje jeho důraz na atmosféričnost. Už jen kvůli ní jistě stojí za to film shlédnout: a to tady.

Na druhém místě se potom umístil Max se svým filmem Ten, který se obětoval. Tento filmový epos o hledání nesmrtelnosti a významu sebeobětování ohromil, vedle jiného, taky fundovanou výpravou, jež mu přinesla ocenění u poroty. Stejně tak hodnotila soutěžní porota velmi pozitivně scénář. Film naleznete zde.

Jako poslední film dnes přinášíme na web Protivníky dějin, kteří letošního Draka o kousíček vyhráli. Snímek byl ceněn pro rozsáhlou texturářskou práci, propracovanost světa, scénář, kameru i ozvučení. Film o boji člověka s dějinami můžete stahovat tady.

I dnes se vydáme do dalších odvětví FanArtu: následují povídky. Po čtyřech letech nerovnoměrné práce byla konečně dokončena povídka Haldrikovo svědectví. Děsivá bitva o hrad byla dobojována, ale sotva je jasno, co se bude dít dále. Poslední díl povídky však příliš odpovědí nepřinese, snad do věci, spolu se snahou o lyrično, přidá ještě více otázek. Závěr povídky naleznete zde.

A nakonec nebudou chybět ani komiksy. Arneho pátrání po posledním z Nástrojů destrukce bude osvětleno v nových dvou dílech, které si můžete přečíst tady.

A toť je už konečně vše nejen pro dnešní novinku, ale pro celý rok 2015. Co dodat závěrem? Snad jen: Zůstaňte nám věrni! My se vás v následujícím roce pokusíme nezklamat a nadále zásobovat fanartovou tvorbou.

A za web Gothicz.net mi dovolte také popřát vám vše nejlepší do nového roku! :-)




Načítám data ...
Nahoru