Informace o nové hře od Piranha Bytes

Sekce: Série Gothic / Vydáno: 27.5.2016 18:26 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Jak jistě víte, Piranha Bytes po Risen 3 pracují na nové hře s názvem ELEX. Dnes, necelý rok po oznámení vývoje hry, byly spuštěny plnohodnotné webové stránky. Přečíst si můžete něco o základním rámci děje hry, frakcích, herním světě, bojovém systému atp.

ELEX je post-apokalyptické akční RPG. Zdá se, že se Piraně stále drží toho, co jim vycházelo u sérií Gothic a Risen. Nyní se ovšem rozhodli čistokrevnou středověkou fantasy trochu okořenit prvky sci-fi, kde se setkávají magie a pokročilé technologie.

Hra se bude odehrávat na planetě Magalan. Žijí na ní miliardy lidí, kteří se dokázali propracovat k moderním technologiím. Magalan pak ovšem zasáhne meteor, a tím příběh začíná. Ty, co přežili jeho dopad, čeká další boj o budoucnost planety a jejího lidu. Středobod tohoto boje tvoří "Elex", surovina, již s sebou přinesl právě onen osudový meteor. Elex dokáže pohánět stroje, otevírá cestu k magii a také umožňuje proměnu jedné životní formy ve druhou.

Vesměs se jedná o stejný koncept jako v hrách Gothic či Risen. Ve hře patrně opět budete tahat za nitky osudu. Budete se moci rozhodnout pro několik frakcí, které tentokrát vypadají poněkud rozmanitěji než paladinové a drakobijci v druhém Gothicovi.

ELEX má vyjít na PC, PS4 a Xbox One, datum vydání zatím není známo. Pokud máte zájem dozvědet se víc, pokračujte na oficiální web www.elexgame.com.



Načítám data ...
Nahoru