Filmy Khoriniského draka 2016

Sekce: Fanart / Vydáno: 13.10.2016 21:50 / Autor: Vojta1122 / Trvalý odkaz
Před nedávnem jsme vám přinesli textury z Khoriniského draka - a dnes se budete moci podívat na to, jak vypadaly na plátně. Představení soutěžních snímků začíná!

Druhé místo v soutěži obsadil Howky se svým kresleným snímkem Noční můra v kolonii. O filmu je jistě možné říci, že je "rodinným dramatem" - jeho příběh totiž zavádí zchudlou rodinu do strašidelného domu v Hornickém údolí. Ale je všechno takové, jak se zdá? Snímek byl porotou i diváky pozitivně hodnocen za vtipnost scén a ilustrací, především však za dabing. Sledovat jej můžete zde. Nezapomeňte též komentovat na fóru.

Vítězným snímkem se stala Vojtova Vesnice Černolesí. Čtyřicetiminutový snímek o přerodu malé vesnice a jejích podivných obyvatel oslovil především díky efektům a ozvučení, dále zaujalo naaranžování některých scén. Stranou též nezůstalo ani využití textur. Film sledujte zde. I tento snímek můžete komentovat na fóru.

A aby toho nebylo málo, přidáváme po dlouhé době další díl již tak dlouho přidávaného komiksu Nástroje destrukce. Čtěte zde.



Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru