Gothic Replay CZ/SK mód parádně oživuje G1

Sekce: Modifikace / Vydáno: 31.10.2020 10:22 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Dnes představujeme česko-slovenský mód pro Gothic 1 s názvem Gothic Replay mód. Rozhodně doporučujeme číst dál každému, i když jste třeba Gothic módy doposud nehráli. Pokud byste si rádi znovu zahráli Gothic 1 s tím pocitem neznáma, kdy vám dělá radost objevit něco nového za rohem, řešit nový úkol, tento mód vám to rozhodně dopřeje.

Fawkes, autor módu, do hry přidal (i na náměty komunity) různého vedlejší úkoly, aktivity, činnosti a minihry tak, aby hlavní příběh G1 zůstal nezměněn, nicméně herní svět byl obohacen o spoustu nového obsahu. Můžete se stát Guru, můžete plnit úkoly pro Quentinův tábor banditů, dokonce i pro skřety! Mnoho postav nabízí nové úkoly (celkem přes 60 nových questů) nebo nové možnosti řešení stávajících úkolů. Souboje v aréně se nyní konečně konají a vy na ně můžete vsázet. Můžete hrát minihru skořápky. Můžete jít lovit mrchožrouty s Mudem, který je nyní plnohodnotný doprovod a hra využívá jeho potenciál.

Můžete těžit rudu. Ba co víc, vy ji těžit budete muset, jinak jí nebudete mít dostatek na koupi věcí a dovedností. Vylepšeny jsou možnosti kapsářství a tak dál! Přehled novinek módu najdete v přehledu v sekci Módy - Gothic 1 - Gothic Replay mód.

Najdete tam také první dojmy a videa. Mód můžete stáhnout z Gothicz fóra, kde najdete i návod na instalaci. Aktuálně je mód stále ve fázi beta verze. Fawkes tvrdí, že je hotový na 60%. Ovšem již nyní na vás čeká pořádná kopa nového obsahu, která rozhodně stojí za to vyzkoušet.

Doporučení pro průchod módem, abyste si užili co nejvíce nového obsahu: Jako nezávislý, splňte vše, co se dá, a pomozte Quentinovým banditům. Pak se přidejte k Bratrstvu Spáče.

Mimochodem, dnes na Halloweena vás v módu čeká easter egg. Hledejte ve Starém táboře :)



Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru