Gothic Remake update - render důlního červa

Sekce: Gothic Remake / Vydáno: 7.12.2021 15:16 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Na Steamu se nedávno objevil nový update ohledně Gothic: Remake, který, jak víte, je ve vývoji v Barceloně (nové studio Alkimia Interactive) pod hlavičkou vydavatele THQ Nordic.

Vývojáři představili grafický koncept důlního červa (obrázek níže), hrůzné bestie z rudných dolů. Všichni máme v paměti první výpravy do Starého dolu. Kdo neskončil ve spárech těchto monster, ten jako by Gothic ani nehrál. Udělat názor na interpretaci červů v remake necháme na vás. Finální design ve hře bude přecijen vypadat trochu jinak. Pro zajímavost - zde se můžete podívat na původní vzhled červů v Gothic 1.

Kromě představení vzhledu červů obsahovala aktualizace i krátký komentář ke stavu vývoje.

Jsme velmi potěšeni, že vývoj Gothic Remake postupuje na všech frontách. V naší kanceláři v Barceloně jsme sestavili tým více než 35 vývojářů, kteří spolupracují s několika dalšími kontraktory a externisty. Gothic sice je dvacet let stará hra, ale jeho velikost nemůžeme podcenit.


Vývojáři dále sdělili, že stále hledají posily do týmu. Zejména na pozici komunitního manažera. Pokud vás zajímají detaily, mrkněte na jejich web alkimiainteractive.com.



Fanstránku vytvořili El Kamilkolektiv autorů.
Všechna práva vyhrazena.
© 2004 - 2024 TOPlist

Jsme na Facebooku
Přepnout na PC verzi
Načítám data ...
Nahoru