Lords of the Fallen - Collectors Edition
XBOX

2 999
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19198
  • Ve světě, kde se žádný hřích neodpouští, se zhostíte role Harkyna, usvědčeného kriminálníka, jehož zločiny se promítají do run na jeho tváři. Ten je v situaci, kdy se všichni vůdcové světa snaží vymýtit zlo z lidské rasy, uvržen do vězení, kde vyčkává na svůj další osud. Nikdo ovšem nepočítal s tím, že se jednoho dne objeví dávno zapomenutá rasa poražených bohů a bude si nárokovat území, obývané po staletí lidským pokolením. Harkyn je s vidinou šance na odpuštění svých hříchů propuštěn z vězení a vydává se do démony obývané země Rhogaru. Kdo se přidá na vaši stranu? Koho odvrhnete v honbě za silnějšími schopnostmi? A stanete se nakonec hrdinou nebo si uzmete moc pro sebe? Lords of the Fallen vám na tyto otázky dají odpověď.
    Sběratelská a kusově omezená edice obsahuje navíc: ručně vyrobenou bystu postavy (velká cca 20 cm), artbook, soundtrack, plátěná mapa, digitální bonusy ve hře a to vše ve sběratelské krabici. Balení a bonusy zde.

    Ve světě, kde se žádný hřích neodpouští, se zhostíte role Harkyna, usvědčeného kriminálníka, jehož zločiny se promítají do run na jeho tváři. Ten je v situaci, kdy se všichni vůdcové světa snaží vymýtit zlo z lidské rasy, uvržen do vězení, kde vyčkává na svůj další osud. Nikdo ovšem nepočítal s tím, že se jednoho dne objeví dávno zapomenutá rasa poražených bohů a bude si nárokovat území, obývané po staletí lidským pokolením. Harkyn je s vidinou šance na odpuštění svých hříchů propuštěn z vězení a vydává se do démony obývané země Rhogaru. Kdo se přidá na vaši stranu? Koho odvrhnete v honbě za silnějšími schopnostmi? A stanete se nakonec hrdinou nebo si uzmete moc pro sebe? Lords of the Fallen vám na tyto otázky dají odpověď.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy
hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor