The Secret World
PC

(5x)
699
Nákupem získáte 28 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 16 let
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 15385
  • Minimální požadavky

    Ověřte si zda splňujete HW požadavky
    (stránka v angličtině)

    Kategorie

    PC / PC hry / Online a MMORPG
    PC / PC hry / RPG
    Jedná se o online hru a ke hraní je nutné platit měsíční poplatky kreditní kartou. Prvních 30 dní hraní je zdarma, ale při aktivaci je potřeba zadat kreditní kartu.

    The Secret World je masivně multiplayerová onlinová hra, zasazená do našeho moderního světa. Představte si, kdyby byl každý mýtus, konspirační teorie či pověst pravdivá. Představte si svět, kde upíři loví smrtelníky pro krev v potemnělých londýnských nočních klubech, kde vlkodlaci slídí v kanálech pod ulicemi Soulu a kde neživí číhají na lidskou kořist ve stínech New York City. Představte si svět, kde se můžete stát kýmkoli bez omezení v podobě tříd či úrovní. To je základní ideou masivně multiplayerové onlinové hry The Secret World z dílny studia Funcom, která je dějově zasazena do prostředí současného světa. Představte si svět, kde celé vlády dokáže smést neviditelná ruka a slovo tajných společností. V Tajném světě vstoupíte do těchto tajných společností. Ilumináti, Draci a Templáři – ti všichni stojí sjednoceni ve válce proti rostoucí temnotě, ale zároveň rozděleni vlastními mocenskými ambicemi. Jakou společnost si vyberete, bude mít zásadní a dlouhodobý efekt na to, jakým způsobem budete hrát.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (90)

    • Khann632

      Mam mensi problem/dotaz. Uz par let mam na DVD originalni hru The Secret World a rekl jsem si ze bych se k ni zase vratil. Instalace a patchovani slo bez problemu ale u logginu prisel problem.

      Porad mi to pise ze moje prihlasovaci udaje neodpovidaji nebo ze jsou nespravne, ale kdyz se prihlasim na oficialnich strankach s temi stejnymi udaji tak se na svuj ucet dostanu v pohode...

      Zkousel jsem reinstalaci i zmenu hesla jak na uctu tak ve hre a porad mi to pise to stejne.

      Na steamu jsem si zalozil diskuzni listek a tam mi par lidi odepsalo ze Secret World na DVD v zivote nevideli a ze si mysli ze je to tim ze tu hru mam na DVD coz mi prijde jako pekna blbost.

      Nenapada tu nekoho cim bych to mohl spravit?? Diky za jakoukoliv pomoc.

    • Guzmicz

      Mission packy vychází přibližně na 10€ (cca 4 měsíce po vydání). Pak se pohybují okolo 5€. Ale nejsou potřebný ke hraní. ;) Jen rozšiřují příběhy u některý předešlých misí a přidávají zbraně.

      Upřímně. Je to skvělý zážitek. Doporučuji.

    • Akabara

      jako já vím, že onlinovky mají dost teď mám nahranou tera a ta má 25, ale 40 už mi příjde opravdu moc

    • Revanity

      Tak to netusim, zkus napsat na xzone@xzone.cz :-)

    • Blackfans

      Je mozne aby mi hru zaslali na predajnu v Brne? maju ju totiz podla popisu len v Plzni a rad by som si pre dve kopie zasiel do Brna.

    • Revanity

      Jo :-D Takovej Age Of Conan nebo SWTOR ma tu velikost taky podobnou...

    • Akabara

      počkat ta hra zabírá 40gb na disku?!

    • Revanity

      To se tezko rekno, ja mam ted nahrano 94 hodin a to sem prosel 5 z 8 lokaci, v kazdy lokaci je 1 dungeon. Nejvetsi zrout casu je samozrejme endgame, k tomu mam ale este daleko. Mission packy budou stat podle toho kolik v nich bude obsahu, prej od 5 do 10 euro/usd.
      Jestli se to vyplati se tezko rekne, ja koupe rozhodne nelituju.
      Za sebe musim hru rozhodne doporucit, sam sem ji koupil na Xzone potom co to slo B2P s tim ze kdyz z toho dostanu par hodin zabavy tak budu spokojenej a zdaleko to predcilo ocekavani... Jinak pokud mas zajem tak muzu poslat Buddy Key, kterej umozni hru stahnout (40GB lol) a na 24hodin vyzkouset...

    • Blackfans

      Revanity: Takze kolik zhruba musis odehrat hodin aby si presel zakladni verzi hry bez Mission Packu? Oplati sa to? S partii si totiz planujeme tuhle hru koupit a spolecne ji hrat... ale ne kazdy bude zrejme ochotny platit jeste za Mission Packy. Pripadne kolik ty Mission Packy stoji?.

    • revanity

      Tak trochu od obojiho. Mas absolutne neomezenej pristup k cely hre, vsechny lokace, questy atd. Co ale neni v cene je budouci content, TSW se snazi vydat kazdej mesic novej Mission Pack kterej prida novy postavy, questy, nekdy dungeony atd. Kdyz si koupis hru ted, budes mit pristup k Issue #1-4. Pokud budes chtit pristup k tem dalsim, budes si je muset koupit. Zadny znevyhodneni oproti tem co si to platej mesicne neni.

    • Akabara

      Chtěl bych se ještě zeptat, četl jsem, že za docela velkou část obsahu se musí platit je to tak? nebo se to dá hrát v pohodě jenom s tou prvotní investicí při koupi hry?

    • revanity

      Tak jak jsem to psal, hra je bez mesicnich poplatku. Xzone to akorat neaktulizoval :-)

    • Akabara

      tady, ale stále píšou, že se musí platit měsíční poplatky jak to tedy je?

    • Daktr

      Revanity: Dík, v tom případě v únoru kupuji :)

    • Revanity

      Daktr: Jo, vsechny verze secret worldu jsou ted B2P.

    • Daktr

      Dotaz na xzone, tohle je ta verze hry, kdy si ji koupím a už pak platit nemusím? Oni nedávno vydali "pay once play forever" ale u nich ta verze hry sotjí 29$ (+- 550Kč) a vy to tu máte jen za 399, tak se chci zeptat, zda se jedná o hodnotnou verzi hry, kde již nebudu muset platit měsíční poplatky (ty jsou již """dobrovolné""" (raději dávám troje uvozovky, víme jak to chodí u MMORPG...) dle změn, které se okolo Secret worldu udály)
      Děkuji za odpověď

    • Guzmicz

      Myslím si, že trial už si nazahraješ. Ale může ti někdo poslat invite, který je na 24 hodin.

    • Trial

      Je ještě aktivní trial? Nedaří se mi to najít. Dík.

    • Guzmicz

      Již vám ke hraní stačí klíč! měsíční poplatky jsou dobrovolné ;)

      www.tswf.cz

    • Joenimo

      Dneškem zrušili měsíční poplatky,takže kdo má hru zakoupenou může hrát dál bez placení,bez omezení.

    • Harti

      Pis dal chlape!:-) Urcite nejsem sam kdo cte tvoje postrehy.Skoda ze asi neni zadna ceska fansite o teto bozske hre(vlastne dabelske!):-)) Vsude po svete,na ruznych internetovich strankach se mnozi informace ze skutecny prulom v inovaci mmorpg her je prave THE SECRET WORLD! Nashle ve hre!Good Luck

    • eUnique

      Tak opět jsem něco zjistil co se s hrou děje tak sem zase něco napíšu. To, že vyšel již druhý balíček přidávající nový obsah už jistě víte ale co možná nevíte je to, že Funcom se konečně co se týče TSW dostal do černých čísel tj. na hře již neprodělává ale zatím ani nevydělává ale po 2 měsících od spuštění je to celkem super takže všichni co čekáte na F2P se ještě dlouho načekáte pokud se vůbec dočkáte. Co se týče mě v PvP už slavím celkem příjemné úspěchy jsem na 59.místě v zabitých nepřátelích ze všech Illu z celého světa a doufám, že do konce týdne se dostanu i do top100 globálního celosvětového žebříčku. Jinak pomalu ale jistě předělávám gear do 10.3 a dodělávám poslední purple signety. To je pro dnešek vše a zase sem brzy napíšu.

      eUnique

    • eUnique

      Tak jo lidi po delší době opět přihodím nějaké info jak a co se ve hře děje.

      Přešel jsem z PvE které mě na začátku hodně bavilo a stejně tak asi baví vetšinu lidí dál na PvP které je v této hře v diskuzích velice zhazované a musím vám říct, že můj názor po prvním dni stráveném čistě hraním PvP byl stejný ale ted kdy mám už full gear pro PvP a ability přesně podle mého gusta vám musím říct, že je to pro mě nejlepší PvP ze všech MMORPG her co jsem kdy hrál což je dnes při GW2 dost velká rarita!!! Nechci tu nijak GW2 řešit určitě má co dosebe ale už to prostě je rpo mě okoukaná věc TSW je něco nového a je to takový přechod z dětství do dospělosti (hraní je těžší, grafika ponurejší, atmosféra děsivější atd). Jinak v pvp si dát 1vs5 a přežít s 75% hp mě fakt potěšilo :-)

      Jinak se ted chystá již mnou zmiňovaný patch který má konečné datum 11.9.2012.

      Dále je ted na stránkách secretworld.com možno zaregistrovat se do free trialu kde dostanete 3 dny k vyzkoušení a při splnění 30 misí což zabere asi 3 hodky dostanete další 2 dny + 1 200 funcom bodů což je něco jakoby jste dostali 300kč vzledem k tomu, že já si Funcom pointy musel kupovat :-)

      To je pro dnešek vše zase se ozvu a doufám, že se to tu trošku pohne. Jak říkám hru hraje méně lidí zato daleko kvalitněji!!!!

    • Harti

      Presne tak..!The Secret World je naprosto nepravem opomijena hra.Je to skvost mezi mmorpg!Je jina nez ostatni,ale velmi kvalitni!Tesim se na budoucnost.Neverte pesimistum,takova herni perla bude mit vzdy sve misto.A vite co?Ono je vlastne dobre ze nepotkavate houfy adolescentu,co nejrychleji dosahujici nejvyssi level,jako jinde..:-) Vsem vam preju hodne stesti pri odkryvani zahad sveta!

    • eUnique

      Dneska jsem poprvé musel řešit něco přes live chat s GMkem a po přihlašení do chatu tam asi do 2 vteřin bylo GM a hned mi psalo co je za problem :-) Tak rychle vyřešený problém jsem v žádné hře neměl a musel jsem někdy čekat do druhého dne na odpověd přes mail nebo tak ale toto je opravdu potěšující :-)

    • eUnique

      Vidím, že se tu to moc nehýbe asi je to z obav ohledně placení.

      Lidi zatím to funguje tak, že při koupi hry dostanete 30 dní zdarma (+ 1 200 funcom pointů) po těchto 30 dní nemusíte vůbec nic řešit, nemusíte zadávat žádné údaje kreditních karet prostě nic až po uplinutí 30 dní si přes kreditní kartu (v budoucnu to půjde i přes bankovní účet, předplacenou kartu a nebo dokonce posláním peněz poštou :-) )

      Jinak lidi co čekají na free2play čekají zbytečně počet hráčů hlavně z ostatních zemí narůstá (jen za minulý týden přidány další dva servery) a navíc jde vývoj stále dopředu... napřiklad zítra bude přidán další patch nebo já bych řekl spíše datadisk co přidává další lokace, dungeony a zbraně a samo sebou se za to nic neplatí jako např u wow datadisků...

      Jinak hru hraji už přes měsíc a je to stále lepší a lepší opravdu takovou podporu vyvojářů jsem v jiné hře neviděl.

      Jinak minule jsem psal, že hraji na serveru Huldra to se zítřkem změní a přecházím na Cerberus ale budu stále hrát pod nickem eUnique pouze přesouvám postavu.

    • eUnique

      Zdarec všem, kdo by chtěl poradit či pomoct najde mě na serveru Huldra pod nickem eUnique a hraji za Illumináty.

    • Zdenek

      Neví někdo jestli je to lokalizováno do polštiny?

    • Zdenek

      Neví někdo jestli je to lokalizováno do polštiny?

    • Fenrir

      mohu se zeptat někoho kdo hru hraje kolik činí ty měsíční poplatky?

    • huhi

      SW ma jen klasicke mesicni platby,nebo dozivotni predplatne. Oboji se plati kartou. At uz primo,nebo treba pres Paypal.

    • Tomáš Pavlata

      Zatím nebylo nic ohlášeno, takže kreditní karta je jediná možnost platby.

    • Erl

      Dobrý den, jaké jsou ještě možnosti platby kromě kreditní karty? Předpokládám že něco jako herní karta na 30 či 60 dní není a ani se neplánuje že?

    • huhi

      Co ma 32 bit? Windows? Karta? Pokud jsi si koupil slabsi model grafarny,s tim uz nic nenadelas(jedine pretaktovat). A pokud chces mit Win64,tak si je musis koupit.

    • Joe

      huhi:Ahoj.Dekuju za info,uz se mi to povedlo.Pri registraci jsem totiz kliknul na upgrade pack,a to zdrzelo aktivaci uctu,protoze to cekalo na vyrizeni platby..Uf,nastesti tedy hotovo.:-)Malinko mi jeste hapruje grafika,mam sice grafarnu NVidia 460,ale ma 32bit-misto 64bit,a to je pry slabota.Jakpak se tohle predela?Opetovnou instalaci Woken7?

    • huhi

      I v pripade ze by jsi zadaval cislo karty a nemas na uctu penize,by to melo jit.

    • Joe

      Presne to jsem udelal,ale nemuzu se porad do hry dostat..Vlozil jsem aktivacni cisla do hry,ale porad mi to hlasi ze je neco spatne,a nejde mi to se do hry nalogovat..Myslel jsem si ze je tedy neco spatne s kreditkou,ale vsechny udaje co jsem zadal jsou taky zpravne..Tak nevim...Jeste zkusim jestli jsem se nekde nepreklep.:)

    • huhi

      Jak nezahrajes? Vlozenim cisla hry se ti automaticky odemkne 30 dni zdarma. Platbu zadavas az pote.

    • Joe

      Muhehe..Fakt vtipny..Takze ja si nezahraju jen proto ze mam momentalne ucet bez penez,i kdyz jsem dal udaje kreditky..,i kdyz mam slibenej mesic zdarma..Hahaaa-popadam se za bricho...:-/

    • huhi

      2pepa-kreditni karta urcite ne. Normalni platebni karta.
      2Lamik-muzes treba zkusit zalozit ucet na Paypal a platit pres nej. Naprosta vetsina her to podporuje a je to mnohem jednodussi(a bezpecnejsi) nez porad vkladat cislo karty do kazde hry.
      2Afro-to je nejspise fama.Nic o tom nevim

    • Afro

      Někde jsem četl, že bude možné platit hru z nějakých "peněz" ve hře nevíte o tom někdo víc?

    • Lamik

      ty ... s tou kartou taky zápasim, moje Visa a to není elektron, mi vždycky fungovala, ale dneska se jí nějak nechce ... a to ma životnost ještě 3 roky ...

    • Pepa

      musí to být zrovna karta kreditní??

    • Joe

      Tak co..Poslano?:-)

    • Lama

      Zdar! Kdy je oficiální start hry?

    • Neithy

      Tak tu máme seznam serverů pro early acces. http://forums.thesecretworld.com/showthread.php?t=35426
      Jen se chci zeptat jestli se na některý z nich soustředí česká komunita? Abych věděl kam nejít...

    • Tomáš Pavlata

      ano

    • Valda

      Predcasny vstup do hry my zajisti preorder klic nez prijde krabice?

    • dotaz

      @dona42
      takze mas vlka (wolf)? jde o to ze se to nejak popletlo a je celkem 3pet cat(+heal)/wolf(+damage)/dog(+dodge), s tim ze funcom ma jen cat a neni mozno pet zmenit, tj napevno. :o

    • dotaz

      na koukani se me paci ta egyp cat :o

    • Zobrazit všechny komentáře
  • Recenze (5)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Questy - Je zde několik druhů. Investigatvní jsou opravdu originální a ale i těžké.
    • Systém levelování.
    • Schopnosti - můžete si poskládat vlastní povolání.
    • Oblečení je čistě vzhledová záležitost.
    • Pěkné propracované dungy.
    • Zajímavý příběh.
    • Obsah se doplňuje každý měsíc.
    • Bugy.
    • Animace postav nic moc.
    • Monology npc.
    • Trochu divný craft.

    Originální mmo pro lidi, které už nudí trpaslíci a elfové a rádi si u her zapřemýšlí.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Questy - Ano jsou tu staré známé zabij 5 milionů zoombie ale ty nové a je jich opravdu mnoho jsou spíše jako adventůry a musíte zapojit mozek a ne zbraně :-)

    • Levelování - tohojsem se bál nejvíc protože jsem věděl že tu není žádné lv.80 ale prostě máte ex bar ale u nicku žádný level není je to zvláštní ale aspoň se neženete bezhlavě za max levelem.

    • Nepřátelé - Je jich tu moc a hlavně i když střílíte jen na zoombie každá je jinak oblečená takže to vypadá fajn ale co se týče bossů ty nemají konkurenci pastva pro oko!!!

    • Grafika- moje první reakce byla co to sakra je ale po asi hodině hraní jsem si na ní zvykl a příjde mi super a detailní.

    • Hráči- nezažil jsem abych dělal quest a někdo mi nepomohl nebo jen nešel kolem a poslal pár kulek směrem na mého protivníka a šel si dál :-D sám to ted dělám a funguje to :-) fakt super komunita lidí.

    • Tvorba postavy- ovšem toto je úplně nejvíc věc :-D nejenže každý může být originální protože takzvaný strom se tu skládá ze 575 atributů a vy si vyberete z nich 7 aktivních a 7 pasivních podle vaší libosti ale navíc je zde nespočet různých talismanů, upgradů a vše jen a jen podle toho jak chcete vy a co vám sedí... a ještě něco málo mužete si zde nakupovat oblečení kterého je tu obrovské množství takže o originální vzhled také není nouze!!!
    • Mínusy žádné jen připomínky!!!

    • Boj - pokud si nenabindujete klavesnici podle svého blbě se to hraje jako jakékoliv jiné MMO :-) Just Binded :-)

    • Bugy- občas se něco najde no např. v aukci zustavají věci i když je už někdo koupil a vy to pak nemužete koupit a štve vás že jste to propásli !!!!Naštěstí je tu 24h GM team a vše postupně opravuje !!!!

    Řeknu to asi takhle po 4 letech strávených na ofi serverech MMO-Fantasy(wow,gw atd.)jsem chtěl najít něco nového a neokoukaného a tahle hra předčila moje očekávání je tu nové prakticky vše místo,čas,levelování,nepřátelé,questy a mohl bych pokračovat dál.... chci tím jednoduše říct zda se nebojíte změny a máte zájem zažít opět pocity euforie jako před lety u wow neváhejte a kupte si tuto hru...Jinak já hraji na 1 serveru s názvem ,,Huldra,, a mám nick eUnique (illuminati) mužete mi kdykoliv napsat. Zatím čus a GL...

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • grafické zpracování
    • přístup k levelování, které tu podstatě není
    • příběh a mytologie herního světa
    • příjemná komunita, která poradí a pomůže
    • zábavné instance a questy
    • každý měsíc nové instance a várka questů
    • zpracování a systémy PVP jsou zajímavé a i začátečník je pochopí a může své frakci pomoci protože hra dává buff který hráče alespoň statisticky přiblíží ostatním
    • moc dobrý soundtrack
    • bugy, někdy to může až kazit dojem z jinak velmi dobrých questů
    • na everopských serverech převládají templáři, to až natolik že PVP je trošku nevyrovnané
    • hra vás konstantně a přiměřeně odměňuje, nikdy si hráč nepřipadá že by nedostal to co by si zasloužil

    Pokud hledáte nové MMO nebo něco co z tohoto žánru vyzkoušet The Secret World je dobrá volba. Je to podstatně rozdílné od ostatních MMORPG her ale v těch nejlepších ohledech.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • -nadherna grafika(DX11)
    • -zadne levely
    • -zadne brneni
    • -skill system
    • -questy
    • -prostredi
    • -je mozne hru hrat s kymkoliv,bez omezeni servery
    • -plne nadabovano
    • -animace postav
    • -crafting
    • -ze zacatku neprehledny boj a podle me velmi neprijemny \'\'tutorial\'\',ktery me od hrani spise odrazoval

    Unikatni MMORPG na trhu.Slozite i minutove questy,nadherne dungeony,500+ skillu(lze se naucit vsechny a svou roli ve skupine kdykoliv zmenit podle potreby)... Pokud radi premyslite a uzivate si ve hre kazdicky detail,pak je tato hra delana primo pro vas

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Questy nejsou ve stylu SWTOR/WoW/any other MMO, clovek u nich musi premejslet a hledat, zaroven jsou tu "investigation" questy specialne delany na mysleni a (pokud clovek nema spoilery) ty muzou zabrat i nekolik hodin hledani a zkouseni ruznejch perspektiv. Grind mobu tady v podstate nema smysl, questy maji mnohonasobne vyssi XP a 95% z nich se da po 18h projet znovu. Celkove veliky plus, takhle jsem se u questu nebavil uz roky.

    • Co se tyce grafiky, sice nevypada echt fajnove, ale ani neurazi, efekty maj takovej komiksovej raz a hra bezi v pohode i ve warzone s 80+ lidma na obrazovce.

    • Boj je fluidni a vcelku akcni, "active dodge" se da pouzit pro uskakovani AoE utoku, 7 aktivnich a 7 pasivnich abilit ktery si clovek vybere z celkem 525 davaj hre vcelku unikatni bezprofesni system kde kazdej ma trochu jinak postavenej build. Misto levelu hrac dostava ability body ktery muze narvat do novejch utoku a skill body ktery pridavaj pasivni bonusy jeho zbranim.
    • Co me na hre naopak stve je klasicky Funcom - hromada bugu. Nektery questy nejdou dokoncit, je potreba server reset nebo pomoc GM, text se obcas buguje a je necitelnej atd.
    • Taky se docela bojim nedostatku contentu po dohrani celyho pribehu, all in all je tu 5 instanci v normal, 8 v elite a 3 v nightmare modu, 2 battlegroundy a 1 persistentni 24/7 warzona.

    Vcelku bych ale hru doporucil, prinasi velmi zajimavej quest system, vraci do hry exploration prvky (hromada questu je proste rozeseta po mape a clovek si jich vsimne jenom kdyz zrovna jde okolo) a zasazeni do moderni doby se jim fakt povedlo. Neni nad to vypalit wendigu mozek z hlavy ranou z brokarny a pak usmazit morskyho drauga pomoci krvavy magie.

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly