GC: Hi-res video

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 26.8.2006 10:02 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Zaříjové vydání německého magazínu PC Powerplay, které bylo k dostaní na Games Convention, obsahuje na svém DVD hi-res video z hraní Gothica 3. Bez pochyby se jedná o nejlepší doposud "zveřejněný" snímek z hraní. Rozlišení 1024x768 a vynikající kvalita, to doposud nikdo nenabídl. Ve videu uvidíte spoustu zajímavých scén: Boj s mrchožrouty, odhalení rebela a jeho lídra, učení loveckých dovedností, lov chňapavců, panorama pouště, boj s písečnými červy a další. Zde je sada screenshotů pořízených z videa, které vás určitě nenachají chladné. Všechny si můžete prohlédnout v naší galerii.



Z videa a jeho komentáře pak lze vyvodit několik novinek:
- Další perky, které se hrdina může naučit: lepší zacházení s lukem, mistr střelec, lovec, velký lovec, plížení k divokým zvířatům, stahování kůže ze zvířat, odebírání kůže od plazů, odebírání rohů, zubů a drápů od potvor.
- Na obrazovce statistik je k vidění i seznam všech dovedností, které jsou znázorněny malými ikonkami a rozděleny do příslušných odvětví. Naučené dovednosti jsou prosvíceny červeně.
- V jedné pasáži hrdina promluví s chlapíkem ve městě a ukáže se, že patří mezi rebely. Když mu nabídnete pomoc, prozradí vám, kde se nachází vůdce rebelů, zadá vám quest najít ho.
- Hráč v jeskyni sbíral rostliny a houby. Všechny se jmenovaly souhrnně "Plant" (rostlina). Z toho lze dedukovat, že bude existovat schopnost ve stylu "poznávání rostlin".
- V poušti se vyskytuje nová bestie - písečný červ. Jedná se ale o obyčejného důlního červa, jen s jinou texturou.
- Úkol můžete splnit i v případě, že jste jej ještě vůbec nedostali.
- Ve videu je vidět, že se hraje již za jinou postavu, než jsme byli zvyklí (stejně tak tomu bylo a je i na Games Convention). Ovšem zda se již jedná o bezejmenného hrdinu, lze jen těžko soudit.

Video je dlouhé 7:18 minut a 259 MB velké. Každopádně i přes jeho velikost jej rozhodně doporučuji. Pro dašlí informace o videu směřujte své kroky na Gothicz fórum.
Načítám data ...
Nahoru