3 videa na YouTube

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 1.9.2006 17:30 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Jeden německý fanda postnul na JoWooD fórum své dojmy a materiály z Games Convention. Mezi nimi jsou i 3 videa z prezentace Gothica 3 na stánku Deep Silveru, na nichž Kai Rosenkranz vysvětluje některé věci ohledně Gothica 3. Ingame záběrů je v nich minimum, ale jelikož jsou videa poměrně malá, není na škodu je shlédnout.

V prvním videu Kai objasňuje, proč ve hře nepůjde cestovat na zvířatech. Proto máte možnost rychlejšího běhu, kvůli němuž je ve hře také lišta výdrže. Tu ale ztrácíte nejen při sprintu, ale i při boji. Pomocí některých lektvarů můžete lištu dočasně zvětšit. Kromě toho budou ve hře teleportační kouzla, jak jsme zvyklí z předchůdců.

Druhé video ukazuje vyhodnocení soutěže při prezentaci, jejíž vítěz obdržel pěknou sošku na motivy Gothica 3. Nejzajímavější a také nejdelší je třetí video, v němž se dostane na téma kopírovací ochrany. Od zástupců fanoušků obdrží manager JoWooDu Stefan Berger petici proti ochraně Starforce podepsanou více než 7000 fanoušky. Když pak vysloví kouzelnou větu "Gothic 3 nebude používat ochranu StarForce", vyprovodí jej mohutný aplaus.
Načítám data ...
Nahoru