Sběratelská edice v předprodeji!

Sekce: Gothic 3 / Vydáno: 5.9.2006 11:00 / Autor: El Kamil / Trvalý odkaz
Dočkali jsme se. Sběratelská edice Gothica 3 je k dostání i u nás. Do své nabídky ji zařadil internetový obchod Xzone.cz. Sběratelská edice je kusově omezená a její cena je 1499 Kč. Vše je komplětně v angličtině. Takže neváhejete a PŘEDOBJEDNÁVEJTE, ať vám to neuteče.



Hra vychází 13.října 2006 a ještě jednou připomínáme, co bude obsahovat oproti běžné edici navíc. Jedná se tedy o látkovou mapu, knihu artů (100 stran, měkký obal, formát A5), amulet hlavy Spáče na kožené stužce a making-of DVD (obsahuje interview s vývojáři, making of videa k jednotlivým částem hry jako například nahrávání zvuků a také pohled za kulisy tvorby).

Pokud už máte na Xzone.cz objednaného obyčejného Gothica 3 a chtěli byste místo něj sběratelskou edici, svoji předchozí předobjevnávku můžete zrušit:

Pokud si hru předobjednáte, ale později si to rozmyslíte, nevadí, ďáblu jste se neupsali, ale je dobré na jakýkoliv email v rubrice Informace napsat, že předobjednávku rušíte spolu se svou adresou. Tím zbavíte problému nás i sebe.


Dobrá zpráva i pro občany Slovenska. Xzone.cz zasílá hry i k vám. Více v informacích.
Martin Schovanec, manager Xzone.cz, také postnul do diskuse o G3 na Xzone dlouhý post, v němž se mimojiné píše i o případné češtině:

Obe hry budou v kompletni anglicke verzi, oficialni cestina, o ktere se drive spekulovalo nebude. Duvod je jednoduchy, vydani hry by to protahlo min. o pul roku nebo mozna i vice, coz by urcite fanousci teto serie tezko nesli. Ti z vas, kteri by si radi zahrali hru v ceskem jazyce, ale nemaji duvod ke smutku. Obchod www.xzone.cz zacne v brzke dobe jednat o sponzorovani amaterske (amaterske jen zpusobem tvorby, urcite ne kvalitou!) cestiny, kterou by pak dostali zakaznici, kteri si ted na uvedenem obchode koupi anglickou verzi dodatecne zdarma. Vice informaci o pripadne cestine dodame pozdeji, az probehnou jednani s prekladateli.


Celý příspěvek najdete v diskusi o G3 na Xzone.cz.
Načítám data ...
Nahoru